Πύρρος Δήμας – Αφροδίτη Σκαφίδα γάμος: Το ζευγάρι παντρεύτηκε, δείτε το βίντεο

Πύρρος Δήμας – Αφροδίτη Σκαφίδα γάμος: Το ζευγάρι παντρεύτηκε, δείτε το βίντεο

Ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφίδα ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας λίγο πριν αποκτήσουν παιδί. Πραγματοποίησαν θρησκευτικό γάμο στον Αγιο Γεώργιο στο Καβούρι, με τη νύφη να βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Στον γάμο τους παρευρέθηκαν λίγοι και εκλεκτοί συγγενείς και φίλοι. Ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφίδα είχαν ανακοινώσει τον γάμο τους μέσω social media με ένα βίντεο που κοινοποίησε ο φίλος τους, Τζίμης Σταθοκωστόπουλος.

Πρόκειται για το πρώτο παιδί της Αφροδίτης Σκαφίδα και το πέμπτο του Πύρρου Δήμα. Οι δυο τους ετοίμαζαν τον γάμο τους εδώ και τρία χρόνια, ενώ πλέον περιμένουν με ανυπομονησία το μωράκι τους. Ο γάμος έγινε γνωστός μέσω social media, με τη βοήθεια βίντεο που δημοσίευσε ο φίλος τους, Τζίμης Σταθοκωστόπουλος.

Η γνωριμία του Πύρρου Δήμα με την Αφροδίτη Σκαφίδα ξεκίνησε λίγο πριν από τη γονεϊκότητά τους λόγω του αθλητισμού. Ωστόσο, η σχέση τους επεκτάθηκε το καλοκαίρι του 2021, όταν συναντήθηκαν σε μια εκδήλωση που διοργάνωσε κοινός τους φίλος. Τα λόγια του Πύρρου Δήμα μαρτυρούν την χαρά που βρήκε δίπλα στην αγαπημένη του, αναφέροντας πως η Αφροδίτη τον έκανε να ξαναχαμογελάσει και ότι ήταν δύσκολο να βρει άλλον άνθρωπο που να τον καταλαβαίνει τόσο πολύ.

Η Αφροδίτη με έκανε να χαμογελάσω ξανά

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Πύρρος Δήμας εξέφρασε τη χαρά που βρήκε με τη νέα του σχέση, αναφέροντας πως η Αφροδίτη τον έκανε να ξαναχαμογελάσει, παρά τις δύσκολες στιγμές που είχε βιώσει. Τονίζοντας πόσο δύσκολο ήταν να βρει κάποιον που να τον καταλαβαίνει και να τον κατανοεί, εξέφρασε τη χαρά του που βρήκε τη σωστή σύντροφο στο πρόσωπο της Αφροδίτης Σκαφίδα.

gamos 2
gamos 3
pirros 1
pirros 2
pirros 3
pirros 4

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ