Πρωτοψάλτη – Μπέος Βόλος: Μια φωτογραφία προκάλεσε αντιδράσεις!

Πρωτοψάλτη – Μπέος Βόλος: Μια φωτογραφία προκάλεσε αντιδράσεις!

Φωτογραφία της Αλκηστις Πρωτοψάλτη με τον Αχιλλέα Μπέο, δήμαρχο του Βόλου, προκάλεσε αντιδράσεις μετά την χριστουγεννιάτικη συναυλία της στο Δημοτικό Θέατρο της Πόλης. Ο δήμαρχος ανέβασε φωτογραφία τους στο Facebook, ευχαριστώντας την ερμηνεύτρια για την εμφάνισή της.

Τα σχόλια προκλήθηκαν από τις διαφορές στις απόψεις και τα πρόσωπα των δύο καλλιτεχνών. Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη αφαίρεσε πρόσφατα από το τραγούδι της τη λέξη “χοντρή”, ενώ ο Αχιλλέας Μπέος φέρεται να έχει προβεί σε ομοφοβικά παραληρήματα.

Η Μπέττυ Μαγγίρα σχολίασε τη φωτογραφία, εκφράζοντας την έκπληξή της. Το θέμα ανέδειξαν και άλλοι, με κάποιους να υπογραμμίζουν την αντίφαση μεταξύ των πράξεων και των δηλώσεων της Πρωτοψάλτη.

Δημήτρης Μακαλιάς σχολίασε πως η φωτογραφία αποτελεί ίδιαιτερο γεγονός, ενώ πολλά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επέκριναν τις επιλεκτικές ενέργειες της Πρωτοψάλτη.

Η συνέχεια του άρθρου παραθέτει διάφορες αντιδράσεις από χρήστες του Twitter, τα οποία αναλύουν την αντίφαση μεταξύ των πράξεων της Πρωτοψάλτη και του κ. Μπέο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ