Πλημμύρες στην Ελλάδα: Η δήλωση της Ελεονώρας Μελέτη για τα κοινωνικά δίκτυα

Πλημμύρες στην Ελλάδα: Η δήλωση της Ελεονώρας Μελέτη για τα κοινωνικά δίκτυα

Η παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη αποφάσισε να εκφράσει τις απόψεις της μέσω μιας εκτενούς ανάρτησης που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Σε αυτήν, η Μελέτη αναφέρθηκε στα γεγονότα που συμβαίνουν στη χώρα μας και στην ανταπόκριση του κοινού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάθε φορά που συμβαίνει κάτι τραγικό.

Η παρουσιάστρια εξέφρασε την ανησυχία της για την πληθώρα αναρτήσεων με κοινωνικά καταγγελτικό περιεχόμενο που γίνονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά δεν φαίνεται να έχουν πραγματική επίδραση στην επίλυση των προβλημάτων. Οι αναρτήσεις αυτές συνήθως δεν έχουν προσδιορισμένο αποδέκτη και απλά συνεισφέρουν στην αυτοέκφραση των ανθρώπων, αλλά δεν έχουν πραγματική ουσία. Η Μελέτη ερωτάει αν αυτές οι αναρτήσεις έχουν πραγματικά κάποια αξία και αν μπορούν να συμβάλλουν σε αλλαγές ή απλά εξυπηρετούν την ανάγκη μας να ακουστούμε και να γίνουμε μέρος της τραγωδίας που βιώνει η χώρα μας.

Η Ελεονώρα Μελέτη αναφέρεται στη φιλοσοφία των ανθρώπων που εκφράζεται μέσω των αναρτήσεων τους και ερωτάει αν αυτές οι απόψεις είναι απλά μια αυτοεκφραστική πράξη ή έχουν πραγματική επίδραση στην κοινωνία. Τελικά, η Μελέτη συμπεραίνει πως οι αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τον θόρυβο που δημιουργούν δεν έχουν ουσιαστική αξία, αλλά απλά εξυπηρετούν την ανάγκη αυτοεκφρασης και εκτόνωσης των ανθρώπων.

Ανάρτηση Ελεονώρας Μελέτη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ