Περικλής Κονδυλάτος: Πολλοί επιλέγουν επαγγέλματα ανεξάρτητα από τη σεξουαλικότητα και το βάρος τους

Περικλής Κονδυλάτος: Πολλοί επιλέγουν επαγγέλματα ανεξάρτητα από τη σεξουαλικότητα και το βάρος τους

Ο σχεδιαστής κοσμημάτων Περικλής Κονδυλάτος τονίζει ότι δεν πρέπει να ορίζουμε την ταυτότητά μας με βάση το βάρος μας ή τις σεξουαλικές μας προτιμήσεις.

Ο κ. Κονδυλάτος μιλά για τη συμμετοχή του στο Survivor, αλλά και τις αντιδράσεις που προκάλεσαν τα σχόλιά του για την παχυσαρκία. Σχετικά με το ριάλιτι, δηλώνει: «Το Survivor νομίζω πως έχει κουράσει πολύ. Δεν κρύβω ότι η δεύτερη φορά μου άφησε πικρή αίσθηση». Και προσθέτει: «Επηρέασε την αντίληψη του κόσμου για τη δουλειά μου και τον εαυτό μου. Αν το είχα γνωρίζει από την αρχή, δεν θα είχα την ίδια αντίδραση. Η εμπειρία με αφήνει πικραμένο».

Όσο για τις αντιδράσεις που δέχτηκε, αναφέρει: «Κάποια σχόλιά μου παρερμηνεύτηκαν. Όταν είπα ότι θα προτιμούσα η σύντροφος μου να μην εργάζεται, αντιμετώπισα έντονες αντιδράσεις. Υπέστην bullying». Συνεχίζει: «Όσον αφορά τα υπέρβαρα άτομα, το να το προβάλλουμε ως υγιές δεν είναι σωστό… Έρχονταν άνθρωποι να με ρωτούν γιατί το είπα. Δεν θέλω να χρησιμοποιούν τα λόγια μου για προβοκάτσια». Τέλος, τονίζει: «Πολλοί κάνουν καριέρες ανεξαρτήτως σεξουαλικότητας και εμφάνισης… Υπάρχουν τόσες άλλες πτυχές που μπορούμε να αξιοποιήσουμε στη ζωή μας. Δεν πρέπει να ορίζουμε την ταυτότητά μας με βάση τα σωματικά χαρακτηριστικά μας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ