Οργή στο Instagram για την ανάρτηση της Αθηνάς Οικονομάκου από το Ντουμπάι

Οργή στο Instagram για την ανάρτηση της Αθηνάς Οικονομάκου από το Ντουμπάι

Η Αθηνά Οικονομάκου προκάλεσε αντιδράσεις στο Instagram με ένα βίντεο από την περιήγησή της σε πολυτελές ξενοδοχείο στο Ντουμπάι.

Στο βίντεο, η ηθοποιός δείχνει ολόκληρο τον χώρο του δωματίου, προκαλώντας αντιδράσεις από τους followers της.

Αντιδράσεις και διχασμός

Η ανάρτησή της προκάλεσε οργή και κριτική από ορισμένους ακολούθους, οι οποίοι την κατηγόρησαν για επίδειξη πλούτου ενώ άλλοι υπερασπίστηκαν την πράξη της, θεωρώντας την ως μέρος της επαγγελματικής της δραστηριότητας.

Τα σχόλια κατακλύστηκαν από αντιφάσεις και αντιδράσεις, δημιουργώντας έντονο προβληματισμό για την ηθοποιό και τη συμπεριφορά της στα social media.

εικόνα

 

Κάτι παρόμοιο συνέβη τον Αύγουστο, όταν η ηθοποιός ανέβασε ένα βίντεο προωθώντας ένα πολυτελές ξενοδοχείο στη Μύκονο. Ωστόσο, αυτό προκάλεσε την εκνευρισμένη αντίδραση πολλών, εξαιτίας των πυρκαγιών που είχαν ξεσπάσει στη χώρα.

Αν και τα περισσότερα αρνητικά σχόλια έχουν διαγραφεί από την ανάρτηση, οι ακόλουθοι έσπευσαν να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους:

«Δεν είναι λίγο προκλητικό όλο αυτό;» έγραψε μία γυναίκα, με κάποιους άλλους να προσθέτουν: «Ζει σε ένα παράλληλο σύμπαν», «Έλεος, η μισή χώρα καίγεται, φτάνει η επίδειξη του πλούτου». Υπήρχαν όμως και όσοι υποστήριξαν την ηθοποιό, γράφοντας ότι περνάει καλά.

εικόνα
εικόνα
εικόνα
εικόνα
εικόνα
εικόνα
εικόνα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ