Οι πιο καλοντυμένες Ελληνίδες – Χριστοπούλου: «Μου αρέσει πολύ η Βίκυ Καγιά»

Οι πιο καλοντυμένες Ελληνίδες – Χριστοπούλου: «Μου αρέσει πολύ η Βίκυ Καγιά»

Η Έλενα Χριστοπούλου σχολίασε τις πιο καλοντυμένες Ελληνίδες, τη σχέση της με τη Βίκυ Καγιά σήμερα και τη νοοτροπία της ως προς τη ζωή και τους ανθρώπους στη «Super Κατερίνα». Συγκεκριμένα, σχετικά με τις γυναίκες που κατά τη γνώμη της έχουν το καλύτερο στυλ η Έλενα Χριστοπούλου απάντησε: «Τα τελευταία χρόνια μού αρέσει πάρα πολύ τηλεοπτικά η Ηλιάνα (σ.σ. Παπαγεωργίου, έχει κάνει μια μεγάλη στροφή στυλιστική. Η Ηλιάνα έχει πια αποκτήσει το δικό της στυλ, έχει μάθει, έχει ταξιδέψει και κάνει πολύ ωραία πράγματα. Επίσης, μου αρέσει πολύ η Βίκυ Καγιά και πάντα μου άρεσε».

Για τη Βίκυ Καγιά δήλωσε: «Μιλήσαμε πρόσφατα και είχαμε ξαναμιλήσει στα MAD πέρσι. Εντάξει, ναι, δεν έχω να χωρίσω κάτι με την Βίκυ. Ό,τι έγινε, έγινε. Ό,τι συνέβη, συνέβη. Δεν έχουμε να χωρίσουμε ούτε κτήματα ούτε σπίτια. Είναι από τις πιο στυλάτες Ελληνίδες και πρέπει να είμαι αντικειμενική, τι να κάνω. Μου αρέσει επίσης πάρα πολύ η Έλλη Στάη, πάντα μου αρέσει να την Βλέπω όπως και τη Ράνια Τζίμα. Τρελαίνομαι γιατί το στυλ δεν είναι μόνο ρούχα, είναι όλο».

Snapinsta.app 412467602 231242113254866 787175627144691982 n 1080

Το ενδεχόμενο να συνεργαστεί ξανά με την Καγιά

Για το ενδεχόμενο να συνεργαστεί ξανά με την παρουσιάστρια, η Έλενα Χριστοπούλου σχολίασε: «Δεν ξέρω. Υπό συνθήκες όλα θα μπορούσα να τα κάνω. Είναι όλα ανοιχτά. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να μένα στη ζωή μου πια, αρκεί να μην πληγώνομαι, αρκεί να μην ενοχλούν εμένα και τους ανθρώπους μου. Δεν το λέω για τη Βίκυ αυτό, το λέω γενικά. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να ασχολούμαστε με κουταμάρες».

Και πρόσθεσε: «Όλοι μας πληγωνόμαστε. Αρχικά, δημόσια αυτές οι κουβέντες είναι λίγο edgy, είναι λίγο περίεργες, από την άλλη πιστεύω ότι κάθε άνθρωπος έχει το δικό του κάρμα και την δική του πορεία και όλα κατά τη διάρκεια φαίνονται, όλα, και όταν κάνουμε λάθη είναι πάρα πολύ ωραίο να ζητάμε συγγνώμη, είμαστε άνθρωποι. Κάνουμε όλοι λάθη. Δεν υπάρχει κανείς άμεμπτος. Μία κακή σου στιγμή μπορεί να τη γυρίσεις σε πάρα πολύ καλή και για μένα το ίδιο. Έτσι είναι η ζωή».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ