Ο Δημήτρης Μπάσης υποκλίνεται στο ζεϊμπέκικο της κυρά-Βαγγελιώς

Ο Δημήτρης Μπάσης υποκλίνεται στο ζεϊμπέκικο της κυρά-Βαγγελιώς

Ο Δημήτρης Μπάσης, τραγουδιστής από τη Σύρο, απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές του στα Κυκλαδίτικα νησιά μαζί με την οικογένειά του. Κατά τη διάρκεια μιας βραδιάς σε μια ταβέρνα στη Σύρο, ο Μπάσης εντυπωσιάστηκε από το συγκρότημα των Συριανών μουσικών που παίζανε και αποφάσισε να τους πλησιάσει. Δεν δίστασε να φορέσει το μαγιό του και να γίνει μέρος της παρέας τους. Η εμφάνιση του Μπάση με τη δυναμική φωνή του εντυπωσίασε το κοινό που υποκλίθηκε στην απλότητα του και στα φωνητικά του ταλέντα. Ο Μπάσης δεν σταμάτησε να τραγουδάει, καθώς οι παραγγελίες έπεφταν βροχή.

Η καλύτερη στιγμή της βραδιάς όμως ήταν όταν η κυρά-Βαγγελιώ παρήγγειλε ένα ζεϊμπέκικο και ανέβηκε να χορέψει. Ο Δημήτρης Μπάσης υποκλίθηκε στις χορευτικές και ψυχικές ικανότητες της και ξεκίνησε ένα παραδοσιακό γλέντι που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

<iframe title="Σύρος: Το λεβέντικο ζεϊμπέκικο της Κυρά Βαγγελιώς – Η υπόκλιση και η απλότητα του Δημήτρη Μπάση!” width=”500″ height=”281″ src=”https://www.youtube.com/embed/sN4BTVCxhBY?feature=oembed&enablejsapi=1&origin=https://www.alphafreepress.gr” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share” allowfullscreen=””>

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ