Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Ας ξεπεράσουμε το σοκ και τη ντροπή»

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Ας ξεπεράσουμε το σοκ και τη ντροπή»

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου τονίζει ότι δεν πρέπει να συνηθίσουμε στο σοκ.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είχε καλεσθεί ως καλεσμένη στην εκπομπή “Δύο στις 10” το Σάββατο για να συζητήσει με τη Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου για τη νέα σειρά “Στα σύρματα” της ΕΡΤ. Ωστόσο, η γνωστή ηθοποιός δεν θα μπορούσε να μην εκφράσει τη θλίψη της και τους προβληματισμούς της για τα τελευταία γεγονότα στη χώρα μας. Εξήγησε ότι εξαιτίας του συνεχούς ρεύματος των γεγονότων είναι όλο και πιο δύσκολο να υπερνικήσεις το σοκ και να πεις “έλα, ας το αντιμετωπίσουμε”. Σημείωσε επίσης ότι υπάρχει κόπωση για αυτούς που εμφανίζονται στην τηλεόραση και για όσους τους παρακολουθούν.

“Υπάρχει κάτι πιο τραγικό από το άλλο. Κάποια πράγματα αδυνατείς να τα κατανοήσεις και όταν συμβαίνει κάτι σαν τις πλημμύρες ή όταν το πλοίο βυθίζεται με τον Αντώνη, ξεσπιτώνεσαι, μένεις άναυδος, είναι ανυπόφορο. Πρέπει να ξεπεράσουμε το σοκ και τη ντροπή και να προχωρήσουμε στην πράξη. Δείτε πως μπορούμε να είμαστε πιο πρακτικοί και να κάνουμε κάτι ενεργητικό”.

“Δεν πρέπει να συνηθίσουμε στο σοκ”

Η Ζωή Κρονάκη σχολίασε ότι τον ανησυχεί να συνηθίσουμε στο σοκ, στο οποίο η Ντορέττα απάντησε: “Όχι, δεν πρέπει να συνηθίσουμε στο σοκ. Όχι, όχι, όχι. Ειδικά για μένα, που έχω παιδιά 18 και 19 ετών που βρίσκονται σε ένα στάδιο όπου βγαίνουν στη ζωή, έχω μέγα θέμα πώς θα τους διατηρήσουμε σε έναν ρεαλισμό. Βλέπουν τι συμβαίνει, διαβάζουν, αλλά πρέπει να διατηρήσουν και την ελπίδα”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ