Νίκος Αναδιώτης στο Ευρωκοινοβούλιο: “Μια περίπτωση που μας κρατάει πίσω”

Νίκος Αναδιώτης στο Ευρωκοινοβούλιο: “Μια περίπτωση που μας κρατάει πίσω”

“Δεν βλέπω να διαμορφώνει κάτι σημαντικό στη δημόσια συζήτηση, ακόμη περισσότερο ως εκλεγμένο πρόσωπο,” σημειώνει ο Ιάσων Δούσης.

Ο Ιάσων Δούσης, που παλιότερα γνωρίζαμε ως Τζέισον – Αντιγόνη, μίλησε στην εκπομπή “Γεια σου” με τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα στον ΣΚΑΪ. Ανάμεσα σε άλλα, σχολίασε την αντίδραση του κόμματος NIKI στο Euro Pride της Θεσσαλονίκης και τις δηλώσεις του Νίκου Αναδιώτη για την ομοφυλοφιλία και την αμαρτία.

Ο Δούσης εξέφρασε την άποψή του λέγοντας πως “πολλοί λαοί της Μεσογείου έχουν υποκριτικό τρόπο σκέψης και τα κάνουν όλα κρυφά. Κάντε τα κρυφά, αλλά μη μιλάτε κακά φανερά για αυτούς που το κάνουν με υπερηφάνεια.” Σχετικά με τις δηλώσεις του Νίκου Αναδιώτη περί ομοφυλοφιλίας, τονίζει πως είναι μια περίπτωση που μας κρατάει πίσω, χωρίς να προσφέρει στη δημόσια συζήτηση. “Είναι ένα εμπόδιο που θα ξεπεράσουμε,” προσθέτει.

“Είναι λυπηρό αυτό που συμβαίνει. Η οικονομική κρίση δεν δικαιολογεί την προάσπιση παλιών απόψεων και συντηρητισμού,” τονίζει ο Δούσης κατά τη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ