Ναταλία Γερμανού: “Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι 48 χρόνια μικρότερή μου και αντέχει!”

Ναταλία Γερμανού: “Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι 48 χρόνια μικρότερή μου και αντέχει!”

Το χιουμοριστικό της σχόλιο για την φάρσα στην παρουσιάστρια του “Happy Day”

Η Ναταλία Γερμανού σχολίασε τη φάρσα που έκαναν στη Σταματίνα Τσιμτσιλή, λίγες μέρες πριν από τους συνεργάτες της, όταν πετάχτηκαν από χάρτινες κούτες. Κάνοντας χιούμορ για την ηλικία της, ανέφερε: “Θα μου είχε κοπεί το αίμα” μετά την προβολή του βίντεο.

“Να μην το δοκιμάσουμε λες; Αν σκοπεύουμε γιατί όχι;” τη ρώτησε η Εβελίνα Νικόλιζα με την παρουσιάστρια να απαντά χιούμοριστικά: “Όχι, όχι παιδιά μου, παιδιά μου, η Σταματίνα είναι 48 χρόνια μικρότερή μου, αντέχει η καρδούλα της, σας παρακαλώ” και όλοι στο πλατό ξέσπασαν σε γέλια.

Η φάρσα στη Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η μέρα της Σταματίνας Τσιμτσιλή ξεκίνησε απρόοπτα, λίγο πριν βγει στον “αέρα”. Περπατώντας στον διάδρομο του κτιρίου κρατώντας έναν καφέ, την περιτριγυρίζει η αρχισυντάκτρια του “Happy Day”. Τότε, ο Κώστας Φραγκολιάς και ο Λευτέρης Μητσόπουλος πετάχτηκαν απότομα μέσα από μία χάρτινη κούτα, τρομάζοντας τις δύο γυναίκες. Στη συνέχεια, όλοι ξέσπασαν σε γέλια με την αντίδρασή τους. Η στιγμή καταγράφηκε από κάποιον με το κινητό του και το βίντεο δημοσιεύτηκε στο προφίλ της παρουσιάστριας στο Instagram.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ