Μελέτη – Συνατσάκη: “Έχουμε κάτι προσωπικό, ίσως πρέπει και να το λύσουμε”

Μελέτη – Συνατσάκη: “Έχουμε κάτι προσωπικό, ίσως πρέπει και να το λύσουμε”

Μελέτη – Συνατσάκη: Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε σε ένα προσωπικό θέμα μεταξύ της ίδιας και της Μαίρης Συνατσάκη, με αφορμή τη δήλωση της Ζήνας Κουτσελίνη.

Το όνομα της Μαίρης Συνατσάκη ξαναήρθε στο προσκήνιο, μετά τη δήλωση της Ζήνας Κουτσελίνη ότι η YouTuber και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχαν βρίσει την κόρη της στο παρελθόν. Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε on air ότι υπάρχει ένα προσωπικό ζήτημα μεταξύ της και της Μαίρης Συνατσάκη, το οποίο ακόμα δεν έχουν λύσει. “Εγώ και η Μαίρη έχουμε ένα προσωπικό ζήτημα το οποίο ακόμα δεν έχουμε λύσει. Ίσως πρέπει και να το αντιμετωπίσουμε, το οποίο ξεκίνησε από την ίδια τη Μαίρη. Κάνει λάθη, όπως και όλοι”, δήλωσε η παρουσιάστρια.

Η Ελεονώρα Μελέτη συνέχισε, τονίζοντας: “Δεν μπορώ παρά να αναγνωρίσω το γεγονός ότι κάνει και αυτοκριτική. Η αυτοκριτική που έκανε ήταν πολύ σημαντική. Επίσης, καταλαβαίνω τη Ζήνα, γιατί όταν αγγίζεις το παιδί ενός άλλου, όταν είσαι μάνα, βγάζεις νύχια”. Τέλος, είπε: “Πρέπει να είμαστε αντικειμενικοί. Δεν την έβρισε η Μαίρη. Παρά το προσωπικό φίλτρο που με εμποδίζει να δω ξεκάθαρα τις προθέσεις της, προσπαθώ να έχω όσο πιο αντικειμενική ματιά γίνεται”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ