Μαρία Ιωαννίδου: Ο Καραμανλής κράτησε τον Φρέντυ από τον γιακά και τον εξέφρασε με ύβρεις

Μαρία Ιωαννίδου: Ο Καραμανλής κράτησε τον Φρέντυ από τον γιακά και τον εξέφρασε με ύβρεις

Η Μαρία Ιωαννίδου μοιράστηκε ένα από τα πιο αγαπημένα της Χριστούγεννα, όταν ο Φρέντυ Γερμανός της έκανε πρόταση γάμου, σε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Δύο Στις 10» με την Πέννυ Καβέτσου.

Αναφερόμενη σε ένα περιστατικό με τον Φρέντυ Γερμανό και τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, η Μαρία Ιωαννίδου δήλωσε: «Κάθε χρόνο στολίζω ένα μικρό δέντρο, γιατί είμαι κι εγώ μικρή. Έχω στολίσει και τεράστια δέντρα, αλλά όταν ήμουν μικρή έσπαγα τα στολίδια. Δεν αγάπησα ποτέ τα Χριστούγεννα, γιατί στις 27 Δεκεμβρίου είχα χάσει τη μαμά μου, η χειρότερη στιγμή της ζωής μου. Ως παιδί δεν τα αγαπούσα ιδιαίτερα, περίμενα απλά τα δώρα μου και συνήθως ζητούσα ρούχα. Μικρή, άσπριζα, μετά πήγαινα και αγοραζα κούκλες», εξομολογήθηκε η Μαρία Ιωαννίδου.

Πρόσθεσε επίσης: «Η στιγμή που με στιγμάτισε ήταν όταν η μητέρα μου έκαψε τη γαλοπούλα, έκλαιγα όλη μέρα. Τα πλέον όμορφα Χριστούγεννα ήταν στη Νέα Υόρκη με τον Φρέντυ, όταν μου έκανε πρόταση γάμου. Τα Χριστούγεννα δεν μαγειρεύω εγώ, αλλά ο σύντροφός μου, ο Δημήτρης. Μαγειρεύει πολύ καλά, ο Μαμαλάκης δεν μπορεί να του κάνει παράπονο».

Κλείνοντας, η Μαρία Ιωαννίδου ανέφερε: «Σε ένα δείπνο των Χριστουγέννων στην ΕΡΤ, όπου βρίσκονταν όλοι οι πολιτικοί, εγώ φορούσα ένα κολάν αλλά ο Κωνσταντίνος Καραμανλής καθόταν σε μια γωνία και με είχε στο στόχαστρό του. Κάποια στιγμή με χαρακτήρισε “σπαθί”. Τότε ο Γερμανός, που ήταν αστείρευτος, ανταπάντησε «ναι κύριε πρόεδρε, είναι σαν το σπαθί που θα χρησιμοποιήσουμε για να πάμε στην Ευρωπαϊκή Ένωση». Στη συνέχεια, ο Καραμανλής τον πιάνει από τον γιακά και του ορμάει με ύβρεις. Την επόμενη μέρα όλες οι εφημερίδες είχαν την ιστορία».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ