Λασκαράκη: «Άντε μαζευτείτε» φώναξε για σχόλιο εναντίον της

Λασκαράκη: «Άντε μαζευτείτε» φώναξε για σχόλιο εναντίον της

Πολύ εκνευρισμένη έγινε η Βάσω Λασκαράκη από σχόλια που δέχτηκε στα κοινωνικά δίκτυα μετά την αναφορά της στα προβλήματα του εκπαιδευτικού συστήματος και των σχολικών βιβλίων. Σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram, η ηθοποιός εξέφρασε την οργή της για αυτά τα σχόλια, καλώντας τους ανθρώπους να συγκεντρωθούν και να σταματήσουν να την κατακρίνουν άδικα.

Στο βίντεο, είπε: «Πολλοί γονείς και εκπαιδευτικοί μου έστειλαν μηνύματα συμφωνώντας με όσα έχω πει για τα σχολικά βιβλία. Θεωρούν ότι υπάρχει ένα σοβαρό πρόβλημα και έχει σημασία να το διορθώσουμε. Ωστόσο, κάποια κορίτσια μου είπαν ότι ίσως το σχολείο που πηγαίνει η κόρη μου δεν είναι τόσο καλό. Απλά είπα ότι τα βιβλία είναι κακά, ότι υπάρχει ένα πρόβλημα. Όμως, για πριν κάνω κριτική, πρέπει να σκεφτώ ποια είμαι εγώ κανοντας αυτή την κριτική και αν επηρεάζω τους άλλους. Αλλά εγώ είμαι πολίτης και πάρα πολύ ενδιαφέρομαι για την παιδεία ».

Συμπλήρωσε επίσης: «Καταλαβαίνω ότι οι άνθρωποι είναι θυμωμένοι και όλοι θέλουμε να ξεσπάσουμε κάπου. Αλλά παρακαλώ, πριν με επικρίνετε, σκεφτείτε πρώτα. Το παιδί μου πηγαίνει σε ιδιωτικό σχολείο, γιατί μου αρέσει. Αν τα δημόσια σχολεία ήταν καλύτερα, θα την είχα βάλει εκεί. Δεν είναι κακό που επέλεξα να την στείλω σε ιδιωτικό σχολείο. Δεν ήξερα ότι υπάρχει πρόβλημα αν παρακολουθώ τα νέα από το Instagram ή το Tik Tok. Από όπου θέλω, μπορώ να εκφράσω τη γνώμη μου. Κάντε κι εσείς το ίδιο. Κανένας δεν με δικαιολογεί για να κάνω αποχή από την κοινή γνώμη».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ