Λάκης Γαβαλάς στο My Style Rocks: «Η Σοφία Χατζηπαντελή δεν εκπροσωπεί τη μόδα»

Λάκης Γαβαλάς στο My Style Rocks: «Η Σοφία Χατζηπαντελή δεν εκπροσωπεί τη μόδα»

Σε μια συνέντευξη που παραχώρησε, ο γνωστός σχεδιαστής Λάκης Γαβαλάς μίλησε για το My Style Rocks, το Shopping Star και τη Σοφία Χατζηπαντελή. Αρχικά, σχολίασε τον Στέφανο Κασσελάκη, λέγοντας: «Δεν είμαι κομματικοποιημένος. Αγαπώ τους ανθρώπους που έχουν ωραίο λόγο, ωραία παρουσία και δεν κρύβονται. Εγώ δεν κρύβω τη σεξουαλικότητά μου. Αισθάνομαι πολύ πιο άντρας από πολλούς άντρες πολιτικούς, οι οποίοι σφυροκοπούν τα έδρανα. Εγώ χτυπάω το τακούνι μου κι είμαι περήφανος για αυτό».

«Το ότι κάναμε styling σε ένα βίντεο κλιπ δεν μας κάνει αυτόματα ειδικούς στη μόδα»

Όσον αφορά το My Style Rocks, ο Γαβαλάς ανέφερε: «Δεν θα ήθελα να είμαι μέλος του. Έχω εξηγήσει ότι αυτό το πράγμα δεν είναι στο δικό μου στυλ. Καθένας έχει το δικό του στυλ. Κανένας όμως από αυτούς που βλέπω δεν θα μπορούσε να πει “κάνε αυτό το στυλ”, γιατί δεν το κατέχουν. Εκεί, αν δεν κάνεις τα δακρυγόνα των ανθρώπων να λειτουργήσουν, δεν κάνεις θέμα». Αναφορικά με τη Σοφία Χατζηπαντελή, δήλωσε: «Η Σοφία Χατζηπαντελή δεν εκπροσωπεί τη μόδα. Το ότι κάναμε styling σε ένα βίντεο κλιπ δεν μας κάνει αυτόματα ειδικούς στη μόδα».

Τέλος, αναφορικά με το Shopping Star, είπε: «Έκανα δοκιμαστικό για το Shopping Star, γιατί ήθελα να ξαναδεί το κανάλι ποιος είμαι, να το σκεφτεί και να μου δώσει την εκπομπή που μου ανήκει. Νομίζω ότι είμαστε σε αυτόν τον δρόμο».

lakis gavalas1

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ