Κόντρα Μπογδάνου – Τσολάκη: Τσακωμοί για την παχυσαρκία και σοκαρισμένη η παρουσιάστρια

Κόντρα Μπογδάνου – Τσολάκη: Τσακωμοί για την παχυσαρκία και σοκαρισμένη η παρουσιάστρια

“Τι είναι αυτά που λες Κωνσταντίνε τώρα. Θα με απογειώσεις τώρα… Γιατί μου χαλάς τη διάθεση; Μπορεί αυτό που είπες να είναι δυνατό τώρα;” αντέδρασε σοκαρισμένη η Ελένη Τσολάκη.

Η κατάσταση η οξύνθηκε στην εκπομπή “Πρωινό Σου Σου” με την συζήτηση για την παχυσαρκία. Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έβγαλε μια φωτογραφία της Μις Αλαμπάμα στην οθόνη και ξέσπασαν απίστευτα σχόλια κατά αυτής. “Υπάρχουν θέματα που μπορεί να συζητάμε και άλλα που όχι. Για παράδειγμα, υπάρχει μια ολόκληρη κίνηση για να μην αναφερόμαστε σε άτομα με παχυσαρκία με τέτοιους χαρακτηρισμούς. Είχαμε και στα χωριά μας τους plus size και το body shaming. Την Μις Αλαμπάμα την είδατε; Είναι κήτος, βυτίο. Συγνώμη” δήλωσε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Η Ελένη Τσολάκη δεν μπορούσε να πιστέψει όσα άκουγε και ανέφερε: “Τι είναι αυτά που λες Κωνσταντίνε τώρα. Θα με απογειώσεις τώρα… Γιατί μου χαλάς τη διάθεση; Μπορεί αυτό που είπες να είναι δυνατό τώρα; Να θίγεις έναν άνθρωπο και να τον εξυβρίζεις με αυτούς τους χαρακτηρισμούς; Δεν με ενδιαφέρει, δεν θα το έλεγα ποτέ αυτό. Αυτό που λες σε μειώνει. Δεν με ενδιαφέρει τι επιλέγει η γυναίκα να είναι.” “Την είδες; Αποσύρω αυτούς τους χαρακτηρισμούς και ζητώ συγγνώμη εάν κάποιος νιώθει προσβεβλημένος. Είναι δραματικά παχύσαρκη” απάντησε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, χωρίς όμως να αλλάξει τη σημασία των λόγων του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ