ΑΕΚ: Η πρώτη επί 24 ώρες παρουσία του Μάριου Ηλιόπουλου στην ομάδα

ΑΕΚ: Η πρώτη επί 24 ώρες παρουσία του Μάριου Ηλιόπουλου στην ομάδα

Το πρώτο θετικό σημάδι της παρουσίας του Μάριου Ηλιόπουλου στην ΠΑΕ ΑΕΚ δόθηκε την Τρίτη (11/06) στα γραφεία της ομάδας, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Live Sport» σήμερα (12/06).

Ο νέος ιδιοκτήτης της ΑΕΚ βρέθηκε νωρίς στα γραφεία της OPAP Arena, όπου είχε συναντήσεις με όλα τα στελέχη της ομάδας, τα οποία τον χαρακτήρισαν ως ειλικρινή και αποφασισμένο να οδηγήσει τους ποδοσφαιριστές προς την επόμενη φάση.

Ο Μάριος Ηλιόπουλος δεν θέλει να χάσει καθόλου χρόνο και επιδεικνύει την εμπειρία του από τον τομέα των επιχειρήσεων, αν και αυτή είναι η πρώτη του εκτός των επαγγελματικών του υποχρεώσεων στον χώρο της ποδοσφαιρικής διοίκησης.

Γενικότερα, ο Ηλιόπουλος επιδιώκει να είναι εγγύς της ομάδας και να ακολουθεί στενά τις εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα σε αυτήν την αρχική φάση της θητείας του. Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι υπήρξαν στελέχη που του έδωσαν την επιλογή να αποχωρήσουν αν θελήσει, ωστόσο εκείνος δεν εντόπισε τέτοια ανάγκη, καθώς δεν επιθυμεί να διαταράξει την τρέχουσα κατάσταση στην ομάδα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ