Καρβέλας – Νίκη Λυμπεράκη: Αντιπαράθεση με τον Αντώνη Πρέκα για τη συνέντευξη

Καρβέλας – Νίκη Λυμπεράκη: Αντιπαράθεση με τον Αντώνη Πρέκα για τη συνέντευξη

Τη συζητημένη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα και την επιθετική του συμπεριφορά στη Νίκη Λυμπεράκη, παρουσιάστρια της εκπομπής “Μεγάλη Εικόνα”, σχολίασε ο δημοσιογράφος Αντώνης Πρέκας. Ο Πρέκας αποκάλεσε τη συμπεριφορά του Καρβέλα ως επιθετική και αναφέρθηκε στο κίνητρο πίσω από τη συνέντευξη, το οποίο κατά την άποψή του ήταν η προώθηση του νέου βιβλίου του μουσικοσυνθέτη.

Ο Αντώνης Πρέκας εκφράζοντας την άποψή του ανέφερε ότι ο Νίκος Καρβέλας προσπάθησε να προβάλλεται ως σοφιστής και δοκησίσοφος με τον τρόπο που παρουσιάστηκε στη συνέντευξη. Επίσης, σχολίασε την ατάκα του Καρβέλα για τη Βουλή ως “βόθρο” και υπογράμμισε τη σημασία του σεβασμού στους θεσμούς και στη διαλεκτική.

Η συνέντευξη δεν διεξήχθη σε φιλικό κλίμα, με αντιπαράθεση ανάμεσα στον Νίκο Καρβέλα και τη Νίκη Λυμπεράκη. Ο Καρβέλας αντέδρασε έντονα σε ορισμένα σημεία, ενώ ζήτησε από την παρουσιάστρια να μην του διατάζει τι να λέει. Η Λυμπεράκη αντέδρασε επίσης, επισημαίνοντας τη σημασία της ελεύθερης έκφρασης από όλα τα μέρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το “Happy Day”, ο Νίκος Καρβέλας είχε θέσει δύο όρους για τη συνέντευξη, μεταξύ των οποίων το να πραγματοποιηθεί ζωντανά και η παρουσιάστρια να έχει διαβάσει το νέο του βιβλίο εκ των προτέρων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ