Η Βίκυ Μιχαλονάκου αποδοκιμάζει τον Γιώργο Λιάγκα για την ομοφοβία του

Η Βίκυ Μιχαλονάκου αποδοκιμάζει τον Γιώργο Λιάγκα για την ομοφοβία του

Η Βίκυ Μιχαλονάκου μίλησε πρόσφατα στο περιοδικό Λοιπόν, αναφερόμενη σε δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα, όπου αποκάλυψε τις απόψεις της για την ομοφοβία και την παρουσιαστική της εικόνα στην τηλεόραση.

Ποια είναι η επίδραση της τηλεόρασης στη δημιουργία ψευδών προτύπων;

Η Μιχαλονάκου τονίζει ότι τα μηνύματα που διακυβεύονται μέσω της τηλεόρασης, μέσω εκπομπών lifestyle και reality αλλά και διαφημίσεων, δημιουργούν σεξιστικές αντιλήψεις και αναπαράγουν τις έμφυλες ανισότητες. Αναφερόμενη στην περίπτωση του Γιώργου Λιάγκα, αναφέρει την ομοφοβική συμπεριφορά του, την οποία καταδίκασε δημόσια, καθώς και την ιρονική αντίδραση του προς την ομοφοβία.

Οι παρατηρήσεις του Λιάγκα για την ομοφυλοφιλία και η ομοφοβική του συμπεριφορά στις εκπομπές του, κάνουν την εμφάνισή του στα μέσα μαζικής επικοινωνίας υποκριτική, σύμφωνα με τα λεγόμενα της Μιχαλονάκου. Η παρουσιάστρια επισημαίνει τα ομοφοβικά σχόλια του Λιάγκα και την αντίδρασή του έναντι ατόμων που ανήκουν στην LGBTQ+ κοινότητα.

Η Μιχαλονάκου διατυπώνει την άποψη ότι οι τηλεπερσόνες που δρουν με χυδαιότητα προς τον δημόσιο εξευτελισμό ατόμων και τις προσωπικές τους επιλογές, δεν μπορούν να παρουσιαστούν σήμερα ως υπερασπιστές της ισότητας των φύλων, εξυμνώντας την ηθική απάντηση στη χυδαιότητα.

liagkas

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ