Η Βίκυ Καγιά μιλά για την καριέρα της: «Αισθάνθηκα burn out» – Αναφορά για την αποχώρησή της από την τηλεόραση

Η Βίκυ Καγιά μιλά για την καριέρα της: «Αισθάνθηκα burn out» – Αναφορά για την αποχώρησή της από την τηλεόραση

Η Βίκυ Καγιά αποκάλυψε: “Αντιμετώπισα αυτό το φαινόμενο του “burn out”. Ήταν αναγκαίο να βάλω τα φρένα ώστε να μην υπερβαίνω τα όρια μου.”

Η Βίκυ Καγιά παραχώρησε μια εκτενή συνέντευξη στο περιοδικό “OK” στον δημοσιογράφο Νίκο Γεωργιάδη. Η παρουσιάστρια μίλησε για τα υγειονομικά προβλήματα που την ανάγκασαν να πάρει μια παύση από την τηλεόραση και τα σχέδιά της για την επιστροφή της. “Δεν ξέρω αν ήταν τολμηρή απόφαση, αλλά ήταν αναγκαία. Είχα αρχίσει να αντιμετωπίζω θέματα υγείας, σωματικά και ψυχικά. Είχα περιέργειες ταχυκαρδίες, υποτάσεις που οδηγούσαν σε λιποθυμία χωρίς να υπάρχουν παθολογικοί λόγοι. Αναγνώρισα ότι ήμουν σε φάση burn out. Ήταν ανάγκη να τιθασεύσω τον εαυτό μου και να μην ξεπερνώ τα όρια μου”, ανέφερε αρχικά η Βίκυ Καγιά. Συνέχισε λέγοντας: “Και στο παρελθόν εργαζόμουν με αυτόν τον τρόπο, αλλά δεν είχα οικογένεια, οπότε υπήρχαν στιγμές ξεκούρασης. Αν έπρεπε να αλλάξω κάτι, δεν θα έκανα δύο εκπομπές ταυτόχρονα τα τελευταία πέντε χρόνια. Κοιμόμουν τρεις ώρες κάθε βράδυ. Δεν σεβόμουν το σώμα μου, αλλά το έκανα με αγάπη” παραδέχτηκε.

Αναφορικά με την παρουσία της στην τηλεόραση και την αποχώρησή της, η Βίκυ Καγιά εξήγησε: “Το Shopping Star ήταν από τα πιο αγαπημένα μου project. Ήταν μια εξαιρετική εμπειρία επί επτά χρόνια. Προς το παρόν δεν έχω κάποιο σχέδιο, δεν βιάζομαι. Δεν έχω αποφασίσει τίποτα αυτή τη στιγμή, ίσως και να μην επιστρέψω ούτε τον επόμενο χρόνο. Αν επιστρέψω, θα ήθελα να δοκιμάσω κάτι νέο. Θα ήθελα κάτι πιο μοντέρνο και φρέσκο στον χώρο της μόδας. Έχω πολλές ιδέες, αλλά δεν μου λείπει η τηλεόραση αυτήν τη στιγμή. Ίσως του χρόνου να πραγματοποιήσω ξανά το MadWalk” τόνισε η Βίκυ Καγιά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ