Η Θέα Δούκα μιλά για την εμπειρία της με τον χρόνο

Η Θέα Δούκα μιλά για την εμπειρία της με τον χρόνο

Η ηθοποιός Ζέτα Δούκα συμμετείχε στην εκπομπή “Μαμα-δες” και μίλησε για την παιδική της ηλικία, τον χωρισμό των γονιών της και τη μητρότητα.

Η ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο της ως μητέρα και τον τρόπο που αντιμετωπίζει τη φθορά του χρόνου. Αναφέρθηκε στην επίδραση που είχε ο χωρισμός των γονιών της και εξέφρασε την άποψή της για την αλλαγή στη ζωή. Τόνισε ότι η αντιμετώπιση των αλλαγών καθορίζει την εμπειρία μας. Εξέφρασε επίσης την άποψή της για τη μητρότητα και τη συνεννόηση σε μια σχέση.

“Δεν πίστευα ποτέ ότι θα καταφέρω να φτάσω τα 50”

Η Δούκα αποκάλυψε ότι για πολλά χρόνια δεν πίστευε πως θα φτάσει τα 50. Εξέφρασε τη χαρά της που έφτασε εκείνη την ηλικία και την αναγνώριση του προνομίου του να μεγαλώνει καλά. Αναφέρθηκε επίσης στη αποδοχή του γεγονότος ότι το σώμα της αλλάζει με την ηλικία, εκφράζοντας την αποδοχή και τη χαρά της για αυτό.

“Δεν έμαθα το φύλο του παιδιού μέχρι που γέννησα. Ήθελα να είναι έκπληξη!”

Η ηθοποιός αποκάλυψε επίσης την επιθυμία της να κάνει ένα παιδί όταν έκλεισε τα 40. Αναφέρθηκε στη χαρά που ένιωσε όταν έγινε μητέρα και μοιράστηκε την εμπειρία της από τη γέννηση της κόρης της. Αποκάλυψε ότι δεν ήξερε το φύλο του παιδιού μέχρι τη γέννηση και πως αυτή η έκπληξη ήταν σημαντική για εκείνη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ