Η μητρότητα της Κατερίνας Παπουτσάκη και η ενοχή που τη συνοδεύει

Η μητρότητα της Κατερίνας Παπουτσάκη και η ενοχή που τη συνοδεύει

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μοιράστηκε τις σκέψεις της για το μιούζικαλ στο οποίο πρωταγωνιστεί, την εμπειρία της στην υποκριτική, καθώς και την αντίφαση που νιώθει όσον αφορά την εξέλιξη των παιδιών της. Σχετικά με το θέμα αυτό, δήλωσε: “Πάντα νιώθω ενοχές, αλλά η μητρότητα φέρνει και μια δόση ενοχής που απαιτεί προσοχή, καθώς η ενοχικότητα έχει επιπτώσεις στη συμπεριφορά των παιδιών.”

Αναφερόμενη στα παιδιά της, αναφέρει: “Ο Κίμωνας, 4,5 ετών, ήταν για 22 μήνες στο θηλασμό, ενώ ο Μάξιμος για έναν χρόνο.” Αναφέρθηκε επίσης στις δυσκολίες που αντιμετώπισε αναφορικά με κριτικές που δέχτηκε στο παρελθόν: “Έμαθα ότι όχι όλοι είναι καλοί άνθρωποι, όπως νόμιζα, και αυτό με έκανε πιο προσεκτική. Αισθάνθηκα πλήγωμα και σοκ, αλλά από ένα σημείο και μετά, αποφάσισα ότι αυτή η κατάσταση δεν θα με επηρεάσει.”

Η ηθοποιός εμπλέκει το παρελθόν της στο σίριαλ για τη ζωή της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Η ηθοποιός ανέφερε επίσης τη δύσκολη περίοδο που βίωσε όταν έπαιξε στο σίριαλ για τη ζωή της Αλίκης Βουγιουκλάκη. Δήλωσε: “Η εμπειρία ήταν δύσκολη για εμένα λόγω του χαρακτήρα μου. Έχω το σύνδρομο του καλού παιδιού και επιθυμώ την αγάπη του κόσμου. Το σημαντικότερο για μένα είναι η ειρήνη, η αγάπη και η αλληλεγγύη. Με πλήγωσε βαθιά αυτή η εμπειρία και αντιμετώπισα σοβαρά ψυχοσωματικά προβλήματα.”

“Είχα πολλούς δυσκολίες και υπέστην σοβαρή ζημιά. Ήταν ανυπόφορο. Δεν μπορέσα να το διαχειριστώ και είχα προβλήματα στην κοιλιά και στο στομάχι. Μετά το τέλος της σειράς, μάθαμε ότι αυτά ήταν ψυχολογικής φύσεως.” ανέφερε σχετικά με τα ψυχολογικά προβλήματά της. “Κάτι μαγικό συνέβη για αυτή τη μετατόπιση και γι’αυτό… η αλήθεια βγήκε στο φως” πρόσθεσε, εξηγώντας τον λόγο που αντιμετώπισε τα συγκεκριμένα προβλήματα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ