Η Μαρίνα Σάττι Ζάρι – Eurovision 2024: Η αντίδραση στο τραγούδι στα social media

Η Μαρίνα Σάττι Ζάρι – Eurovision 2024: Η αντίδραση στο τραγούδι στα social media

Το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision φέτος, με τίτλο “Ζάρι”, έκανε την εμφάνισή του. Μέσω της εκπομπής «Eurovision σε είδον» στην ΕΡΤ1, το κοινό είδε πρώτο σε premier το νέο κομμάτι που ετοίμασε η Ελλάδα για τον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού. Το βίντεο συνοδευόταν από πλάνα της Αθήνας, με την Ακρόπολη, την Πλάκα, το Μοναστηράκι και το Ωδείο Ηρώδου Αττικού στο παρασκήνιο. Η Μαρίνα Σάττι βρέθηκε στην εκπομπή για να μιλήσει για την προετοιμασία της ελληνικής συμμετοχής, λίγο πριν τον διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί στο Μάλμε της Σουηδίας από τις 7 έως τις 11 Μαΐου.

Κατά τη συνέντευξή της, η Μαρίνα Σάττι εξήγησε πως πάνω από 200 τραγούδια υποβλήθηκαν στην ΕΡΤ για την φετινή Eurovision, αλλά εκείνη και η ομάδα της επηρεάστηκαν από όλα και επέλεξαν ένα κομμάτι που σχεδιάστηκε να δείχνει διαφορετικούς κόσμους στη σκηνή. Η μουσική του “Ζάρι” είναι από κοινού δημιουργία των Μαρίνα Σάττι, OGE, Kay Be, Nick Kodonas, Jay Stolar, Gino The Ghost και Jordan Palmer, με τους στίχους να φέρουν τις υπογραφές των VLOSPA, OGE, Μαρίνα Σάττι και Solmeister. Τη σκηνοθεσία του βιντεοκλίπ υπογράφει ο Αυστραλός Zac Wiesel.

Μαζί με τη Μαρίνα Σάττι, στην εκπομπή παρευρέθηκε και ο Φωκάς Ευαγγελινός, ο οποίος ανέφερε πόσο τιμητικό είναι για αυτόν να συνεργαστεί με τη Μαρίνα και πως το τραγούδι της μπορεί να συνδέσει διαφορετικούς κόσμους. Εξέφρασε την πεποίθησή του για την επιτυχία του “Ζάρι” στον διαγωνισμό. Επιπλέον, ανέφερε πως η ίδεα για το κομμάτι γεννήθηκε από την πρώτη στιγμή που το άκουσε.

Οι πρώτες αντιδράσεις στα social media για το τραγούδι της Ελλάδας

Τόσο το τραγούδι όσο και το βίντεο κλιπ προκάλεσαν διάφορες αντιδράσεις στα social media. Στα ακόλουθα tweets μπορείτε να δείτε μερικά από τα σχόλια που κυκλοφόρησαν:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ