Η Κατερίνα Καινούργιου εξοργίζεται για την πρόσφατη συζήτηση Κούγια – Κασσελάκη

Η Κατερίνα Καινούργιου εξοργίζεται για την πρόσφατη συζήτηση Κούγια – Κασσελάκη

Η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου έκανε ένα έντονο ξέσπασμα κατά του Αλέξη Κούγια και των δηλώσεών του, σχετικά με τον ποινικολόγο Στέφανο Κασσελάκη. Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της, η παρουσιάστρια αποκάλεσε τα λεγόμενα του Κούγια “άκρως ρατσιστικά και σεξιστικά”.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Κούγια, η Καινούργιου εκφράζει την απογοήτευσή της και θαυμασμό για τις συνάδελφές της, Χρύσλα Ροδούλη, Ελένη Μενεγάκη, και Πηνελόπη Ράντου, που δεν αναφέρθηκαν από τον Κούγια. Εκφράζει επίσης την απορία της για την εμμονή του Κούγια με συγκεκριμένα πρόσωπα, όπως ο Καπουτζίδης και ο Κασσελάκης, που έχουν δηλώσει ανοιχτά για τη σεξουαλική τους ταυτότητα. Η Καινούργιου το χαρακτηρίζει “τραγικό και θλιβερό”.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας, που βρισκόταν εκείνη την ώρα στην εκπομπή, συμφωνεί με την Καινούργιου, επισημαίνοντας ότι η κριτική του Κούγια έχει πλέον χάσει την ουσία της και χρησιμοποιεί άσκοπα πρόσωπα στα σχόλιά του. Και οι δύο παρουσιαστές συμφωνούν ότι πρέπει να τερματιστεί αυτή η συζήτηση και να επικεντρωθούμε στα πραγματικά θέματα που αφορούν την κοινωνία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ