Η εγκυμοσύνη της Γιούλικας Σκαφιδά: “Ανυπομονώ για τη στιγμή που θα παίζω και θα χορεύω με το παιδί μου”

Η εγκυμοσύνη της Γιούλικας Σκαφιδά: “Ανυπομονώ για τη στιγμή που θα παίζω και θα χορεύω με το παιδί μου”

Η γνωστή ηθοποιός Γιούλικα Σκαφιδά μίλησε για την εγκυμοσύνη της και το γεγονός ότι αποφάσισε να το ανακοινώσει μέσω κοινωνικών δικτύων. Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης για τα νέα σχέδιά της στην τηλεοπτική σειρά “Ψυχοκόρες”, η Σκαφιδά ανέφερε ότι χρησιμοποιεί τα social media για την εργασία της και τις κοινωνικές της δραστηριότητες. Ωστόσο, την εγκυμοσύνη την ανακοίνωσε γιατί “ήθελε πολύ να το μοιραστεί”.

Το γεγονός είχε γνωριστεί έως τώρα από λίγες επιλεγμένες προσωπικότητες, κυρίως μέλη της οικογένειάς της. Εντούτοις, ανέφερε ότι ήθελε να το ανακοινώσει ευρύτερα καθώς πλησιάζει ο καιρός της γέννησης και ήθελε να το μοιραστεί με το κοινό της.

Η Σκαφιδά θα φέρει τη μητέρα της από την Καλαμάτα για να την βοηθήσει με το μωρό. Παρά τις προειδοποιήσεις ότι θα πελαγώσει, η ηθοποιός είναι πολύ ανυπόμονη για τη στιγμή που θα μεγαλώσει το παιδί και θα παίζουν και θα χορεύουν μαζί. Ωστόσο, η ίδια παραδέχτηκε ότι νιώθει κάποιον πανικό όταν αναζητά πληροφορίες για την στιγμή της γέννας.

Τέλος, η ίδια σχολίασε για το γεγονός ότι αποφάσισε να γίνει μητέρα, τονίζοντας ότι η εγκυμοσύνη της ήταν μια συνειδητή απόφαση. Παρόλα αυτά, παραδέχτηκε ότι πριν από 10 χρόνια δεν θα το θεωρούσε πιθανό. Τώρα όμως, ανυπομονεί να βιώσει αυτήν την εμπειρία και να ανακαλύψει πώς θα είναι η ζωή της με το παιδί της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ