Η Άννα Ρεζάν αποκαλύπτει ότι βιάστηκε δύο φορές στα 18 της χρόνια για πρώτη φορά

Η Άννα Ρεζάν αποκαλύπτει ότι βιάστηκε δύο φορές στα 18 της χρόνια για πρώτη φορά

Η τραγουδίστρια και μοντέλο Άννα Ρεζάν είχε πρόσφατα συμμετοχή στην εκπομπή «Στούντιο 4», όπου έκανε μια αποκάλυψη που σόκαρε τους παρουσιαστές. Μιλώντας για την καριέρα της, αποκάλυψε ότι είχε βιωθεί σεξουαλική κακοποίηση στα 18 της χρόνια, δηλώνοντας ότι την είχαν βιάσει δύο φορές στη δουλειά της. Η αποκάλυψη αυτή έφερε έκπληξη και σοκ στο πλατό της εκπομπής. Η Άννα εξομολογήθηκε επίσης ότι, αν και δεν είχε μιλήσει ποτέ για αυτά τα γεγονότα, θεωρεί σημαντικό να το κάνει τώρα ώστε να δείξει ότι η κακοποίηση μπορεί να ξεπεραστεί. Η ίδια αναφέρει ότι έχει ήδη θεραπεύσει τον εαυτό της από αυτά τα γεγονότα και τώρα προσπαθεί να βοηθήσει και άλλους που έχουν βιώσει κάτι παρόμοιο.

408182336 17972976200634743 1601941773150292057 n

«Δεν το είπα ούτε στην οικογένειά μου γιατί, όπως είπα, δεν ήθελα η μητέρα μου να έχει κάνει τους δυο φόνους»

Η ίδια εξομολογήθηκε ότι δεν είχε μοιραστεί τα γεγονότα ούτε με την οικογένειά της, εκφράζοντας την ανησυχία ότι η μητέρα της θα ήταν ενοχλημένη. Στο τέλος της εξομολόγησής της, η Άννα επεσήμανε την ανάγκη να υποστηρίξουμε αλληλέγγυα τους ανθρώπους που έχουν βιώσει παρόμοια βίωματα και ότι η αποκάλυψή της είναι ένας τρόπος να πείσει τους άλλους ότι υπάρχει ελπίδα για ανάκαμψη.

Οι παρουσιαστές εξέφρασαν την έκπληξη τους για την αποκάλυψη της Άννας, αναφέροντας ότι δεν ήταν έτοιμοι για μια τέτοια κουβέντα και ότι ο τρόπος που αντιμετώπισε την κατάσταση είναι συγκλονιστικός.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ