Γρηγόρης Αρναούτογλου – Γιάννης Πλούταρχος: Δεν θέλω να τον δω και δεν θέλω να έρθει στην εκπομπή μου

Γρηγόρης Αρναούτογλου – Γιάννης Πλούταρχος: Δεν θέλω να τον δω και δεν θέλω να έρθει στην εκπομπή μου

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε για τον Γιάννη Πλούταρχο στη ραδιοφωνική εκπομπή που παρουσιάζει καθημερινά. Αρχικά είχε θετικά λόγια για την οικογένεια του τραγουδιστή, ωστόσο ανέφερε προβλήματα που έχει με αυτόν. Σε ένα απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή “Πρωινό”, δηλώνει πως δεν επιθυμεί να τον συναντήσει, δημιουργώντας έκπληξη στους συνεργάτες του. Παρόλα αυτά, δεν διευκρίνισε εάν πρόκειται για αστείο ή σοβαρή δήλωση.

Συγκεκριμένα, είπε: “Έχω θέματα με τον Γιάννη. Έχω τις αντιρρήσεις μου. Δεν έχει εμφανιστεί… Υπάρχουν διαφορετικά θέματα μεταξύ μας που πρέπει να επιλυθούν. Πρέπει να τα συζητήσω μαζί του σε κάποιο σημείο. Είναι καλός τραγουδιστής, καλό άτομο, αλλά υπάρχουν αυτά τα θέματα. Πρέπει να βρεθώ μαζί του”.

«Δεν θέλω να τον δω, δεν θέλω να τον συναντήσω»

Όταν προτάθηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου να προσκαλέσει τον τραγουδιστή στην εκπομπή του “The 2night Show”, απάντησε: “Δεν θέλω να έρθει, δεν τον επιθυμώ στο πρόγραμμά μου. Έχω τη δική μου άποψη, έχω το δικαίωμα να τον αρνηθώ. Ας είναι. Ας έρθει αν θέλει, αλλά δεν θέλω να τον συναντήσω. Ας είναι καλά, δεν έχω ενδιαφέρον. Είμαι ο καλύτερος”.

Παρ’ όλα αυτά, δεν είναι σαφές εάν τα λεχθέντα από τον Αρναούτογλου αφορούν αστείο ή πραγματική διαφωνία με τον Πλούταρχο. Δεν υπήρξαν άλλες αναφορές σε παρεξηγήσεις μεταξύ τους, ενώ είχε φιλοξενήσει και τα δύο παιδιά του Πλούταρχου, Γιώργο και Κατερίνα Κακοσαίου, στην εκπομπή του, οι οποίοι είναι μουσικοί.

Πηγή: Tlife.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ