Γιώργος Αγγελόπουλος: «Η μάνα μου είχε μια δύσκολη πορεία διανοητικής υγείας, πίστευε ότι είχε μια σωματική βλάβη»

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Η μάνα μου είχε μια δύσκολη πορεία διανοητικής υγείας, πίστευε ότι είχε μια σωματική βλάβη»

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη τη μεσημέρι της Παρασκευής 17 Νοεμβρίου, όπου επιβεβαίωσε ότι περιμένουν το νέο μέλος της οικογένειάς του με τη Δήμητρα Βαμβακούση. Ο πρώην παίκτης του Survivor μίλησε στην εκπομπή «Ελένη», όπου αρχικά η παρουσιάστρια του ευχήθηκε τα καλύτερα και στη συνέχεια ρώτησε για την εγκυμοσύνη, καθώς δεν παρατήρησε κάποια να φαίνεται έγκυος.

Επίσης, ο Γιώργος Αγγελόπουλος ανέφερε την πρόσφατη απώλεια της μητέρας του, η οποία έφυγε από τη ζωή λίγες ώρες μετά τον γάμο του. «Είχε μια πολύ δύσκολη πορεία, δεν ήταν συνεχής, αλλά κατά καιρούς… περίπου 20 χρόνια, αλλά όχι τόσο δραματικά. Πέρυσι περάσαμε έναν δύσκολο και δυσάρεστο καιρό και από τον Δεκέμβριο που προσήλθε να κάνει κάποιες εξετάσεις, κάτι έφερε το άλλο και για 6 μήνες ήταν συχνός επισκέπτης του νοσοκομείου, από τους οποίους τρεις μήνες πέρασε στο νοσοκομείο. Ήταν ένα πολύ δύσκολο καλοκαίρι», ανέφερε.

«Παίζαμε έναν ρόλο, γιατί δε γνώριζε την πραγματικότητα. Δε ήθελα κατά την γνώμη μου να είναι ενήμερη για την κατάσταση. Μέχρι την τελευταία στιγμή πίστευε ότι έχει κάποιο σωματικό τραύμα», αποκάλυψε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να είμαι με μια άλλη σύντροφο που να μη συμμερίζεται τις ίδιες πεποιθήσεις

Όσον αφορά το ενδεχόμενο επιλογής της Δήμητρας Βαμβακούση ως συντρόφου του, αν δεν είχαν τις ίδιες πεποιθήσεις όσον αφορά τη θρησκεία, ο ίδιος τόνισε: «Κάθε άτομο έχει το δικαίωμα να πιστεύει ό,τι θέλει, αλλά σε μια σχέση, όταν δύο άτομα μοιράζονται τον ίδιο χώρο και πρέπει να συνυπάρχουν, σίγουρα οι διακρίσεις θα διαδραματίσουν έναν ρόλο, ειδικά αν πρόκειται να αποκτήσουν παιδιά. Ευτυχώς, γνώρισα τη Δήμητρα με την οποία συμμεριζόμαστε τις ίδιες πεποιθήσεις. Δε γνωρίζω αν θα μπορούσα να είμαι με μια άλλη σύντροφο που να μην έχει τις ίδιες πεποιθήσεις».

Τέλος, αναφερόμενος στον γάμο τους, ο Γιώργος Αγγελόπουλος αποκάλυψε: «Ήταν δύσκολο, γιατί το καλοκαίρι που αποφασίσαμε να παντρευτούμε, δύο μήνες πριν τον γάμο, η μητέρα μου είχε τις ελπίδες της να είναι εκεί. Σκεφτόταν τι θα φορέσει, αν θα χάσει κιλά κλπ. Ήταν πολύ δύσκολο να διαχειριστώ τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που επικεντρώθηκαν στη σχέση μας, την οποία δεν είχα ανακοινώσει δημόσια, δεν ένιωθα έτοιμος. Από τη μία είχα αυτό, από την άλλη, είχουν ήδη γνωρίσει τη Δήμητρα και από τη μία έπρεπε να μιλήσουμε για αυτό, αλλά από τη μία δεν ήταν εφικτό διότι η περίοδος της εγκυμοσύνης για μια γυναίκα είναι πολύ ευαίσθητη. Έπαιξε σημαντικό ρόλο και η αυταπάρνηση της Δήμητρας, η οποία δίνει προτεραιότητα στον πυρήνα των πραγμάτων, με στήριξε και ήταν πάντα δίπλα μου».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ