Γιάννης Τσιμιτσέλης στο Break: Η εμφάνισή του και η ατάκα της Βάσως Λασκαράκη

Γιάννης Τσιμιτσέλης στο Break: Η εμφάνισή του και η ατάκα της Βάσως Λασκαράκη

Πρόσφατα, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έκανε μια εμφάνιση στο Break και προκάλεσε αντιδράσεις. Ειδικά, η Βάσω Λασκαράκη είχε προηγουμένως εκφράσει τις αμφιβολίες της για την πιθανή εμφάνισή του στο συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Το τελευταίο διάστημα υπήρχαν πολλές φήμες για το αν ο Γιάννης Τσιμιτσέλης θα εμφανιζόταν ποτέ στο Break. Η Βάσω Λασκαράκη, ακόμα, είχε απαντήσει σε αυτή την ερώτηση, προκαλώντας τα γέλια του κοινού. Ωστόσο, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης εμφανίστηκε τελικά στην εκπομπή της πρώην συζύγου του την Κυριακή. Η κάμερα του προγράμματος “Break” βρέθηκε σε θέατρο όπου είχε προγραμματιστεί θεατρική παράσταση “Για μια ζωή” που συμμετείχε ο ηθοποιός, γεγονός που του επέτρεψε να μιλήσει για το θέμα.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ένα από τα ερωτήματα που τέθηκαν στον Γιάννη Τσιμιτσέλη ήταν αν “ο έρωτας με έρωτα περνάει”, με τον ίδιο να απαντάει: “Ανάλογα. Και με φίλους μπορεί να περάσει. Γενικά με ανθρώπους γύρω σου”.

Επιπλέον, ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος ανέφερε μια πρόσφατη συνάντηση με μια πρώην σύντροφό του, προκαλώντας συγκίνηση, ενώ η Βάσω Λασκαράκη σχολίασε: “Α, όχι παιδιά, αυτά με τα μπλεξίματα με τις οικογένειες, με ταράζουν πάρα πολύ. Μπες, βγες, πρώην, ήρθαν, έκαναν, δεν… Πολύ δύσκολα πράγματα”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ