Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο της Σοφίας Αλιμπέρτη και του Γιάννη Πάριου

Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο της Σοφίας Αλιμπέρτη και του Γιάννη Πάριου

Η Σοφία Αλιμπέρτη μοιράστηκε μια αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο της με τον Γιάννη Πάριο. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1986 και διαζευγμένος το 1998. Ο γιος τους, Μιχαήλ Άγγελος Βαρθακούρης, δημοσίευσε στο Instagram μια σπάνια φωτογραφία από την ημέρα του γάμου τους, την οποία επανέφερε και η ίδια η Σοφία Αλιμπέρτη στον προσωπικό της λογαριασμό.

Η Σοφία Αλιμπέρτη και ο Γιάννης Πάριος έχουν δύο γιους από τον γάμο τους. Το 1992 γεννήθηκε ο πρώτος γιος τους, Μιχαήλ, και το 1997 υποδέχτηκαν τον δεύτερο γιο τους, Νικόλα.

Δείτε τη φωτογραφία:

alimperti

Το παρασκήνιο του πρώτου γάμου του Γιάννη Πάριου

Ο Γιάννης Πάριος προκάλεσε αίσθηση όταν παντρεύτηκε τη Σοφία Αλιμπέρτη, αλλά δεν ήταν η πρώτη φορά που ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας. Προηγουμένως, είχε παντρευτεί την Ντίνα Μαρκοπούλου και είχαν δύο γιους, τον Χάρη και τον Θανάση. Ο πρώτος γάμος των δύο τους διήρκεσε 10 χρόνια, από το 1972 έως το 1982.

Υπήρχε παρασκήνιο πίσω από αυτόν τον πρώτο γάμο. Όταν ρωτήθηκε αν είναι σωστό να επεμβαίνουν οι γονείς στα παιδιά τους, ο Πάριος αποκάλυψε ότι η μητέρα του ήταν παρεμβατική. Είχε ακόμα πει ότι η μητέρα του είχε απειλήσει ότι θα πέσει από το μπαλκόνι όταν τον πληροφόρησε ότι θα παντρευτεί.

Δείτε τη φωτογραφία:

Το παρασκήνιο του πρώτου γάμου του Γιάννη Πάριου: Οι απειλές της μητέρας του

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ