Έξαλλοι Λιάγκας και Περρής με το βίντεο της Μουτίδου – “Επικίνδυνες απόψεις, πού ζει”

Έξαλλοι Λιάγκας και Περρής με το βίντεο της Μουτίδου – “Επικίνδυνες απόψεις, πού ζει”

Ο Γιώργος Λιάγκας και ο Βαγγέλης Περρής αντέδρασαν έντονα στην τοποθέτηση της Σοφίας Μουτίδου μέσω του καναλιού της στο YouTube σχετικά με τον ρόλο της μητέρας και του πατέρα στη ζωή ενός παιδιού. Η Μουτίδου αναφέρεται στους ρόλους της μητέρας και του πατέρα σε μια οικογένεια με χιουμοριστικό και καυστικό τρόπο. Η αντίδραση τους ήταν τόσο έντονη, που ο Περρής μίλησε ακόμα και για “ακατάσχετη αρλουμπολογία”.

Σύμφωνα με τη δήλωση της Μουτίδου στο βίντεό της, “η μητέρα και ο πατέρας είναι δύο αντίπαλοι” και αναφέρεται σατιρικά στους ρόλους τους στη ζωή του παιδιού. Τονίζει, επίσης, πως η οικογένεια είναι ένας τόπος όπου πρέπει να προσποιούνται ότι είναι καλά. Και η αντίδραση της Μουτίδου προκάλεσε τη σχετική αντίδραση του Λιάγκα και του Περρή, ο οποίος τοποθετήθηκε εντόνως για την “αρλουμπολογία” που, κατά τη γνώμη του, περιέχει η τοποθέτηση της Μουτίδου, χαρακτηρίζοντάς την “απόψεις επικίνδυνες”.

Η Ελένη Βουλγαράκη σημείωσε πως η προσέγγιση της Μουτίδου είναι χιουμοριστική, ενώ οι αντιδράσεις που προκάλεσε αποδεικνύουν το ενδιαφέρον που προκαλεί στους ανθρώπους. Στη συνέχεια, ο Λιάγκας και ο Περρής συνέχισαν τις εκφράσεις έντονης αντίθεσης, χαρακτηρίζοντας τις απόψεις ως αναξιόπιστες.

Το θέμα αυτό προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με πολλούς να ταυτιστούν με την Μουτίδου, ενώ άλλοι κατήγγειλαν το περιεχόμενο ως αναξιόπιστο.

Το τελικό σχόλιο προς τις απόψεις της Μουτίδου ήταν πως πρόκειται για μία προσέγγιση που απαιτεί την απόσταση του ακροατή ή του θεατή, ώστε να εκληφθεί ως χιουμοριστική, ενώ τέτοια ερεθίσματα οδηγούν σε ανούσιες συζητήσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ