Έλενα Πολυχρονοπούλου: Με αθώωση και αποζημίωση για τη φυλάκισή της

Έλενα Πολυχρονοπούλου: Με αθώωση και αποζημίωση για τη φυλάκισή της

Η Έλενα Πολυχρονοπούλου μίλησε για την οκτάμηνη φυλάκισή της και την αποζημίωση που πρόκειται να πάρει μετά την αθώωσή της από το δικαστήριο σχετικά με την υπόθεση ναρκωτικών όπου κατηγορήθηκε. Το μοντέλο και ο σύντροφός της είχαν κατηγορηθεί ότι κατείχαν κοκαΐνης και έκαναν εμπορία σε διάφορα καταστήματα της Αθήνας, αλλά αθωώθηκαν πρόσφατα.

Η Έλενα Πολυχρονοπούλου εξέφρασε τη δυσκολία να περιγράψει την απώλεια της ελευθερίας της και αναφέρθηκε στην άδικη κατηγορία που είχε οδηγηθεί. Σχετικά με την αποζημίωση που θα λάβει, ανέφερε πως θα πάρει 20 ευρώ για κάθε μία από τις 245 μέρες που έμεινε φυλακισμένη.

lenia

Η «ρετσινιά» που μένει

Η Έλενα Πολυχρονοπούλου τόνισε ότι το πρόβλημα δεν είναι μόνο τα χρήματα αλλά η στίγματιση που παραμένει από τη φυλάκιση και την υπόθεση ναρκωτικών. Αναφέρθηκε σε απόρριψη και στιγματισμό που αντιμετωπίζει στον τομέα της δημοσιογραφίας παρόλο που αθωώθηκε από το δικαστήριο.

Το Τριμελές Εφετείο αθώωσε παμψηφεί την Έλενα Πολυχρονοπούλου από τις κατηγορίες της υπόθεσης ναρκωτικών. Αντίθετα, ο πρώην σύντροφός της καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 10 ετών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ