Δήλωση του Αλεξάνδρου: έλαβα απειλές, με απείλησε να με ισοπεδώσει

Δήλωση του Αλεξάνδρου: έλαβα απειλές, με απείλησε να με ισοπεδώσει

Το άγνωστο παρασκήνιο πίσω από τον έντονο τηλεφωνικό καβγά που είχε ο γνωστός δημοσιογράφος Δημήτρης Αλεξάνδρου με έναν άγνωστο δημοσιογράφο έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Η παρέα του Happy Day αποφάσισε να σχολιάσει τη διαμάχη και η Τίνα Μεσσαροπούλου αποκάλυψε τι συνέβη, περιγράφοντας τα βασικά σημεία και αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά την ύπαρξη αστυνομικής υπόθεσης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο άγνωστος δημοσιογράφος αποκάλυψε το όνομα που επέλεξε ο Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη για το παιδί τους. Ο Αλεξάνδρου κάλεσε τον άγνωστο δημοσιογράφο και αυτός ένιωσε ότι απειλείται από όσα του είπε στο τηλεφώνημα.

Ο άγνωστος δημοσιογράφος ταπείνωσε, απείλησε και ήταν έντονος, επιθετικός και θυμωμένος, με αποτέλεσμα οι απειλές του να είναι πολύ ανησυχητικές. “Δεν πρόκειται για ένα απλό γεγονός όπου ένας δημοσιογράφος αποκάλυψε το όνομα του παιδιού του. Υπήρξε και συνέχεια επειδή ο Δημήτρης Αλεξάνδρου εξαγριώθηκε και κάλεσε τον άγνωστο δημοσιογράφο “, είπε αρχικά η Τίνα Μεσσαροπούλου. “Ο Αλεξάνδρου κάλεσε τον άγνωστο δημοσιογράφο και αυτός ήταν πολύ έντονος, επιθετικός, θυμωμένος και απειλητικός, με αποτέλεσμα αυτά που είπε να είναι πολύ σοβαρά.

Ο Αλεξάνδρου στο αστυνομικό τμήμα

Ο άγνωστος δημοσιογράφος ήθελε – καθώς πίστευε ότι απειλείται απευθείας – να καταγράψει το γεγονός στην αστυνομία. Ορισμένοι άνθρωποι προσπάθησαν να αποκαταστήσουν την κατάσταση εντοπίζοντας διάλογο.

Οι απειλές ήταν τόσο σοβαρές που κλήθηκε να καταθέσει και ο Αλεξάνδρου. Παραδέχτηκε το γεγονός. Είναι ένα καταγεγραμμένο γεγονός “, συνέχισε η δημοσιογράφος.

Snapinsta.app 323735735 853237112651999 3334094544332759490 n 1080

«Για τρία λεπτά με απείλησε»

Ο δημοσιογράφος Χρήστος Κούτρας μίλησε στην εκπομπή Happy Day, αποκαλύπτοντας τι ακριβώς συνέβη ανάμεσά τους. «Στο τέλος της προηγούμενης σεζόν, αποκάλυψα μέσω της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού το πιθανότερο όνομα που επέλεξε το ζευγάρι για το παιδί τους και είχα χαρεί πολύ επειδή είχα την πληροφορία για ένα ζεύγος μεγάλης επισημότητας», ανέφερε αρχικά ο Χρήστος Κούτρας.

«Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, έλαβα ένα γραπτό μήνυμα από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Τον πήρα, του είπα ότι ήμουν στον αέρα, λαμβάνοντας ένα ακόμη μήνυμα που με ταρακούνησε … έγραφε: “θα σε ισοπεδώσω”, συνέχισε. “Στη συνέχεια, με κάλεσε και για τρία λεπτά με απείλησε, λέγοντας πράγματα που δεν μου άρεσαν. Νιώθω αναστατωμένος, κατέφυγα στο αστυνομικό τμήμα, καταγράφηκε το γεγονός, όπου μετά παραδέχθηκε ο ίδιος στην αστυνομία ότι με απείλησε. Είχαμε πολύ καλές σχέσεις, συμπάθεια με τον Δημήτρη. Την ίδια νύχτα, μίλησα με έναν άνθρωπο από την παραγωγή, με τον οποίο συνεργάζεται ο Δημήτρης, αλλά αυτός ποτέ δεν απάντησε, ποτέ δεν μου έστειλε ένα μήνυμα. Υπάρχει έντυπο που επιβεβαιώνει ότι παραδεχόταν ότι με απείλησε, αλλά εγώ δεν ήθελα να συνεχίσω “, τόνισε ο δημοσιογράφος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ