Διαζύγιο Μαριλίτα Λαμπροπούλου – Γιάννης Νταλιάνης: Η αντίδραση του ηθοποιού

Διαζύγιο Μαριλίτα Λαμπροπούλου – Γιάννης Νταλιάνης: Η αντίδραση του ηθοποιού

Ο ηθοποιός Γιάννης Νταλιάνης αντέδρασε μετά την ανακοίνωση του χωρισμού του από τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου – Δείτε το βίντεο

Η είδηση του χωρισμού της Μαριλίτας Λαμπροπούλου και του Γιάννη Νταλιάνη μετά από 18 χρόνια γάμου, προκάλεσε έκπληξη και απροσδόκητα αισθήματα. Σύμφωνα με αναφορές της Real Life, η κρίση στη σχέση τους δεν ξεπεράστηκε και έτσι, αποφάσισαν να πάρουν δρόμους χωριστούς. Παρόλα αυτά, εξακολουθούν να μένουν υπό την ίδια στέγη, ενώ συνεργάζονται επί σκηνής στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, όπου ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί και η σύζυγός του σκηνοθετεί. Η κύρια μέριμνά τους παραμένει η φροντίδα των παιδιών τους.

Ο δημοσιογράφος Πάνος Παπαδόπουλος και η κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star συναντήσαν τον ηθοποιό Γιάννη Νταλιάνη, ο οποίος αρνήθηκε να σχολιάσει τα δημοσιεύματα που αφορούν τον χωρισμό του από τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου. “Δεν θέλω ούτε να σχολιάσω, ούτε να διαψεύσω κάτι για τα δημοσιεύματα. Ευχαριστώ πολύ, μια χαρά όλα,” δήλωσε χαμογελώντας στην κάμερα ο ηθοποιός.

Η σχέση του πρώην ζευγαριού

Ο Γιάννης Νταλιάνης και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου ερωτεύτηκαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς “Ίχνη” του MEGA το 2007. Δύο χρόνια μετά, παντρεύτηκαν και απέκτησαν δύο κόρες, τη Μαρίνα και την Έλλη. Η 12χρονη Έλλη συμμετείχε στην επιτυχημένη σειρά της ΕΡΤ, “Αγάπη Παράνομη”. Στον επαγγελματικό τομέα, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου πρωταγωνιστεί για τρίτη σεζόν στη σειρά του Alpha, “Σασμός”, ενώ ο Γιάννης Νταλιάνης συμμετέχει στην καθημερινή σειρά του καναλιού “Ο Παράδεισος των κυρίων”.

Σε δηλώσεις στο Happy Day, ο Γιάννης Νταλιάνης είχε αναφερθεί στη συνεργασία του με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου και τονίζει την ειλικρίνειά τους ως ζευγάρι. “Δεν έχουμε έρθει σε σύγκρουση με τη Μαριλίτα, αλλά υπάρχουν πάντα ενδιαφέρουσες κουβέντες. Γνωριζόμαστε καλά και είμαστε πολύ ειλικρινείς ο ένας με τον άλλο, με καλό αποτέλεσμα στη δουλειά μας,” ανέφερε ο ηθοποιός.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ