Διαμάχη ανάμεσα σε Αλεξάνδρου και Κούτρα: “Δεν θέλω να εκθέσετε την οικογένειά μου”

Διαμάχη ανάμεσα σε Αλεξάνδρου και Κούτρα: “Δεν θέλω να εκθέσετε την οικογένειά μου”

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απάντησε στον Χρήστο Κούτρα, μετά τις δηλώσεις του για απειλές που δέχτηκε. Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι έλαβε μήνυμα από τον επιχειρηματία, όπου αναφέρονταν ότι θα τον “ισοπεδώσει”. Εξήγησε ότι αναγκάστηκε να καταθέσει στην αστυνομία λόγω φόβου.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δήλωσε στην εκπομπή “Super Κατερίνα” ότι δεν μπορεί να πω ψέματα και ότι πρέπει να τελειώσει αυτή η κατάσταση. Ανέφερε επίσης ότι ο Χρήστος μπορεί να είδε και να άκουσε κάτι, αλλά δεν μπορεί να καταλάβει την πλήρη εικόνα. Τόνισε ότι έχει δεχθεί πολλές κατηγορίες και απειλές χωρίς να απαντήσει ποτέ, αλλά τώρα που έχει γίνει πατέρας, πρέπει να προστατεύσει την οικογένειά του και να αποφύγει την εκθέση των αγαπημένων του προσώπων.

Στη συνέχεια, ανέφερε ότι δεν υπήρξε το μήνυμα με τη φράση “θα σε ισοπεδώσω” και ότι θα δημοσιοποιήσει τις συνομιλίες για να αποδείξει την αλήθεια. Εξήγησε επίσης ότι ο επιχειρηματίας έκανε χρήση του ονόματός του για να προσελκύσει το ενδιαφέρον του κοινού και αποκάλυψε ότι του έστειλε ένα μήνυμα για να τον ρωτήσει γιατί δημοσίευσε το όνομα του παιδιού του χωρίς να τον ρωτήσει πρώτα.

Ο Χρήστος Κούτρας έστειλε ένα μήνυμα στην Κατερίνα Καινούργιου, επιβεβαιώνοντας την επικοινωνία τους και τις απειλές που δέχτηκε.

Στη συνέχεια, ο Χρήστος Κούτρας αποκάλυψε στην εκπομπή “Happy Day” ότι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είχε επικοινωνία με έναν δημοσιογράφο και τον απείλησε επειδή διέρρευσε το όνομα του γιου του. Τόνισε ότι πήγαν και οι δύο στην αστυνομία και ότι ο δημοσιογράφος κατέθεσε καταγγελία.

Ο Χρήστος Κούτρας ανέφερε επίσης ότι είχε θετική σχέση με τον Δημήτρη, αλλά μετά από την καταγγελία του από τον ίδιο, δεν ήθελε να συνεχίσει την υπόθεση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ