Αράχωβα – Παναγιώτης Κωνσταντινίδης: Μου εύχονταν αρρώστιες, θα επιδιώξω νομική προστασία

Αράχωβα – Παναγιώτης Κωνσταντινίδης: Μου εύχονταν αρρώστιες, θα επιδιώξω νομική προστασία

Το όνομα του Παναγιώτη Κωνσταντινίδη ενεπλάκη στην υπόθεση του χάσκι στην Αράχωβα, με πολλούς να θεωρούν τον πρώην παίκτη του Survivor, ως τον θύτη και κακοποιό του σκύλου. Ο ίδιος διέψευσε αυτήν την κατηγορία και πήγε στο πλατό της εκπομπής «Γεια σου» προκειμένου να εξηγήσει την κατάσταση στις 9 Δεκεμβρίου. Αποκάλυψε ότι δέχτηκε απειλητικά μηνύματα που του εύχονταν κακές αρρώστιες, ενώ η μητέρα του δεν κοιμόταν για τρεις μέρες. Εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τη δημοσιότητα που δόθηκε στην υπόθεση μέσω κοινωνικών μέσων, αναφέροντας ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον όσων τον απείλησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Συνέχισε, λέγοντας,

Αναφέρθηκε στο Twitter μου είπαν, αλλά επειδή εμένα μου το επικοινώνησε κάποιος άνθρωπος της τηλεόρασης, νόμιζα ότι είχε πάρει τόσο μεγάλη έκταση και ότι υπάρχει στην τηλεόραση» είπε στην αρχή. Συνέχισε δηλώνοντας ότι το όνομα του αναφέρθηκε ως κακοποιητή του ζώου, αλλά δεν είναι από την Αράχωβα και δεν έχει επιχειρηματική σχέση με την περιοχή τώρα.

Η μητέρα μου δεν έχει κοιμηθεί

Αναφέρθηκε στη στενοχώρια που προκάλεσε στην οικογένειά του, και ιδιαίτερα στη μητέρα του που δεν έχει κοιμηθεί δυο, τρεις μέρες και ψάχνει να καταλάβει τι συμβαίνει. Τονίζοντας ότι θα κινηθεί νομικά για τα απειλητικά μηνύματα που δέχτηκε στα social media. Παρουσίασε ενδείξεις ότι δεν βρισκόταν στην περιοχή όταν συνέβη η υπόθεση και παρακάλεσε τους χρήστες των κοινωνικών δικτύων να σταματήσουν τις απειλές και τη λάσπη που δέχεται αναίτια. Τέλος, ανέφερε ότι θα απευθυνθεί στις αρχές για να διερευνηθεί η υπόθεση και θα ζητήσει να προστατευτεί νομικά.

Η πρώτη του αντίδραση στα social media

Δημοσίευσε μια ανάρτηση στα social media για να απαντήσει στις κατηγορίες και να καθαρίσει το όνομά του. Εξέφρασε απορία για τη δημοσιότητα που δόθηκε στην υπόθεση και καταλήγοντας με την ανακοίνωση ότι θα αντιδράσει νομικά σε κάθε αντειλημμένη κακόβουλη ενέργεια εναντίον του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ