Αιμιλία Υψηλάντη – κόρη: “Δεν είναι σωστό να ταυτίσω την εγγονή μου με το παιδί μου”

Αιμιλία Υψηλάντη – κόρη: “Δεν είναι σωστό να ταυτίσω την εγγονή μου με το παιδί μου”

“Δεν είναι σωστό να ταυτίσω την εγγονή μου με το παιδί μου, αν και μερικές φορές μπορεί αυτό να συμβεί χωρίς να το θέλω”

Σε μια συνέντευξη που παραχώρησε η Αιμιλία Υψηλάντη, καλεσμένη του Κώστα Τσουρού στο μεσημεριανό πρόγραμμα του Σαββάτου, μίλησε για τον χαμό της κόρης της, που συμπληρώνεται ένας χρόνος, και την σημασία που έχει για εκείνη η εγγονή της. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός αποκάλυψε: “Είναι προφανές ότι πολλά έχουν αλλάξει.”

Συνεχίζοντας, αναφέρθηκε στη σημασία του να τιμάμε τους αποβιώσαντες ανθρώπους και να αξιοποιούμε τη ζωή μας: “Αν θέλουμε να τιμήσουμε τους αποβιώσαντες, πρέπει να καταβάλουμε προσπάθεια να ζήσουμε. Να τιμάμε τη ζωή μας, αλλά και τη ζωή των άλλων ανθρώπων. Όταν θυμόμαστε κάποιον, ζει μέσα μας”.

Η ευθύνη μου για την εγγονή μου είναι… να ζήσω

Ωστόσο, η Αιμιλία Υψηλάντη εξέφρασε την ανησυχία της για τον τρόπο που μερικές φορές θεωρείται υπερπροστατευτική απέναντι στην εγγονή της, καθώς δεν θεωρεί σωστό να την αντιμετωπίζει σαν να ήταν το δικό της παιδί: “Είναι φυσιολογικό να νιώθω υπερπροστατευτική, αλλά κατανοώ ότι οι άνθρωποι κάνουν λάθη και αυτό είναι ανθρώπινο”.

Τέλος, είπε με πεποίθηση ότι η ευθύνη της για την εγγονή της είναι να ζήσει και να είναι υγιής, όπως θα έπρεπε να είναι η ευθύνη όλων μας: “Πρέπει να ζούμε και να προσφέρουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πολλές φορές λέμε ότι θα μπορούσαμε να είχαμε δώσει περισσότερη αγάπη, περισσότερη προσοχή κλπ. Τώρα μπορούμε να δώσουμε! Ο άνθρωπος έχει αρκετές επιθυμίες για να δείξει αγάπη και να προσφέρει. Όταν αισθάνεται ότι δεν το έκανε στο παρελθόν, μπορεί να το κάνει τώρα”, είπε η ηθοποιός στην εκπομπή του Μεγάλου Καναλιού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ