Τηλεοπτική επιστροφή του Πέτρου Φιλιππίδη διχάζει

Τηλεοπτική επιστροφή του Πέτρου Φιλιππίδη διχάζει

Η κωμική σειρά “50-50” επιστρέφει στην τηλεόραση με αναμεικτές αντιδράσεις. Οι γνώμες διίστανται για την επάνοδο του Πέτρου Φιλιππίδη στην σειρά. Ανάμεσα στους αντίθετους, βρίσκεται και η σεναριογράφος, Άννα Χατζησοφιά, που σχολίασε την απόφαση μέσω Twitter. Άλλοι, όμως, αγκαλιάζουν την επιστροφή της σειράς, επαινώντας το σενάριο και τις ερμηνείες.

Οι αντιδράσεις στο Twitter

Στο Twitter, οι απόψεις για την επιστροφή της σειράς είναι διαφορετικές. Οι περισσότεροι επαινούν τη σειρά, ενώ άλλοι αντιτίθενται λόγω των καταγγελιών κατά του Πέτρου Φιλιππίδη. Οι αντιδράσεις στο Twitter διαιρούνται για την επιστροφή του ηθοποιού, αλλά και για την ποιότητα της σειράς γενικότερα.

Απόψεις για την επιστροφή του Πέτρου Φιλιππίδη

Ο σκηνοθέτης της σειράς, Βασίλης Θωμόπουλος, αναφέρθηκε στην επιστροφή του Πέτρου Φιλιππίδη, λέγοντας ότι δεν επικεντρώνεται σε αυτόν αλλά στη συνολική ποιότητα της σειράς. Ο ίδιος εξέφρασε την άποψη πως η επανάληψη της σειράς δεν θα αλλάξει την εικόνα του Πέτρου Φιλιππίδη και ότι αν και δεν έχει καλές σχέσεις μαζί του, αναγνωρίζει το ταλέντο του.

Οι απόψεις στον Twitter είναι αντικρουόμενες. Κάποιοι εκφράζουν τη χαρά τους για την επιστροφή της σειράς και αποθεώνουν τον Πέτρο Φιλιππίδη ως ηθοποιό, ενώ άλλοι κριτικάρουν την απόφαση λόγω των καταγγελιών που τον αφορούν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ