Υπόθεση Ναρκωτικών στην Ηγουμενίτσα: Ανακαλύφθηκε μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης

Υπόθεση Ναρκωτικών στην Ηγουμενίτσα: Ανακαλύφθηκε μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης

Μετά από ένδειξη από τον σκύλο ανίχνευσης ναρκωτικών, βρέθηκαν σε μια ειδική κατασκευή-κρύπτη, 54 πακέτα συνολικού βάρους 59 κιλών κοκαΐνης.

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας ανακοίνωσε την ανακάλυψη αυτής της μεγάλης ποσότητας κοκαΐνης σε έλληνικό φορτηγό ψυγείο. Η κοκαΐνη εντοπίστηκε σε μία κρύπτη στον προπορευόμενο μέρος του οχήματος, μετά από ένδειξη του εκπαιδευμένου σκύλου Βλάντ. Ο Έλληνας οδηγός συνελήφθη και η υπόθεση ερευνάται περαιτέρω από τις αρχές, ενώ η αξία των ναρκωτικών εκτιμάται στα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος, η ναρκωτική ουσία εντοπίστηκε σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από την Ομάδα Κ-9 του Κεντρικού Λιμεναρχείου, με την υποστήριξη των αρχών ασφαλείας. Το φορτηγό είχε εκφορτωθεί από ελληνικό επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο που είχε αναχωρήσει από την Ιταλία.

Ανακοίνωση Λιμενικού Σώματος

Η κατασχεθείσα ποσότητα κοκαΐνης, η αποτροπή της εισαγωγής της στην ελληνική επικράτεια, καθώς και τα σχετικά ευρήματα, παραδόθηκαν στο Κεντρικό Λιμεναρχείο για περαιτέρω έρευνα. Ο συλληφθείς 54χρονος Ελληνας ετοιμάζεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.

Πλήρης αναφορά: Πρώτο Θέμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ