Βρέθηκε DNA του 16χρονου αδελφού σε φωτοβολίδα που συνδέεται με τη δολοφονία του αστυνομικού

Βρέθηκε DNA του 16χρονου αδελφού σε φωτοβολίδα που συνδέεται με τη δολοφονία του αστυνομικού

Σοκαριστικές εξελίξεις στη δολοφονική επίθεση εναντίον του αστυνομικού στου Ρέντη. Σύμφωνα με πληροφορίες, το DNA του 16χρονου αδελφού βρέθηκε σε λαβή εκτοξευτήρα ναυτικής φωτοβολίδας, ενώ εντοπίστηκε πυρίτιδα στο χέρι του. Αυτά τα στοιχεία αναιρούν την αρχική κατάθεσή του.

 Πώς και γιατί κλήθηκε για εξέταση

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κλήση του 16χρονου να εξεταστεί δεν ήταν απλή υπόθεση. Όταν ανακοινώθηκε ότι ήταν ανάμεσα στα άτομα που κρατήθηκαν προσωρινά, ζητήθηκε από τον εισαγγελέα να υποβληθεί σε πλήρη εξέταση.

Τα αποτελέσματα αποκαλύφθηκαν λίγες ώρες μετά την είδηση για την προφυλάκιση του 18χρονου. Συγκεκριμένα, ανακοινώθηκε ότι το γενετικό υλικό του εντοπίστηκε και βρέθηκε πυρίτιδα στο χέρι του, αλλά και άλλων προσώπων που ήταν παρόντα στο σημείο της επίθεσης. Αναμένεται να συλληφθούν περισσότερα άτομα που ενυπόθηκαν στο συμβάν.

 Η έρευνα για τον «οπλονόμο»

Οι αρχές ερευνούν ενεργά τον 26χρονο που φαίνεται να έχει συσχετιστεί με την προμήθεια των όπλων που χρησιμοποιήθηκαν στην επίθεση. Επιπλέον, ο 18χρονος άλλαξε την κατάθεσή του, ισχυριζόμενος ότι η φωτοβολίδα που έπληξε τον αστυνομικό μπορεί να μην ήταν δική του. Η αστυνομία έχει εντοπίσει αντιφάσεις στις καταθέσεις τους και εξετάζει ενδεχόμενη συμμετοχή τους στα γεγονότα.

 Ανάκριση και εξετάσεις

Οι ανακρίσεις γίνονται παράλληλα με τις έρευνες της αστυνομίας, ενώ αναμένονται περαιτέρω αποκαλύψεις σχετικά με τις δραστηριότητες των εναθρόνησαν ως κύριους ύποπτους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ