Βόλος τροχαίο – βρέφος: Η τραγική στιγμή που ο παππούς με το μωρό παρασέρνονται από μηχανή

Βόλος τροχαίο – βρέφος: Η τραγική στιγμή που ο παππούς με το μωρό παρασέρνονται από μηχανή

Ένα βίντεο κατέγραψε την στιγμή όπου ο οδηγός μηχανής παρέσυρε τον παππού που κρατούσε στην αγκαλιά του ένα τριών μηνών βρέφος στον Βόλο, με αποτέλεσμα το παιδί να χάσει τη ζωή του. Στο βίντεο φαίνεται ο παππούς να κρατά το παιδί στην αγκαλιά του και να διασχίζει τον δρόμο την ίδια στιγμή που ο οδηγός περνάει. Το βρέφος πέταξε στον αέρα και έπεσε στο έδαφος, με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρότατους τραυματισμούς στο κρανίο και να χάσει τη ζωή του, σύμφωνα με το Mega. Το ατύχημα συνέβη περίπου στις 10:30 το βράδυ του Σαββάτου, στη διασταύρωση των οδών Ιάσονος και Αντωνοπούλου στο κέντρο της πόλης.

Βόλος τροχαίο: «Αυτός ο άνθρωπος μας κατέστρεψε» – Συγκλονίζει ο πατέρας του βρέφους

«Δεν υπάρχουν λόγια» είπε ο πατέρας του παιδιού μιλώντας στο Mega ενώ αναφερόμενος στον οδηγό της μηχανής υπογράμμισε ότι: «Αυτός ο άνθρωπος μας κατέστρεψε». «Είμαι συντετριμμένος, εγώ και η οικογένειά μου. Δεν υπάρχουν λόγια. Έχουμε δικηγόρο που αναλαμβάνει όλα τα νομικά θέματα. Αυτός ο άνθρωπος μας κατέστρεψε» αναφέρει χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Βόλος τροχαίο: Τι λέει ο νεαρός οδηγός

Ο νεαρός οδηγός αναφέρει ότι έκανε εκτροπές για να αποφύγει τον 53χρονο που πετάχτηκε μπροστά του, με αποτέλεσμα να τον παρασύρει, να χάσει τον έλεγχο της μηχανής, να ανατραπεί και να καρακινήσει σε ένα σταθμευμένο όχημα. Ο ίδιος τραυματίστηκε στο οδόστρωμα, ενώ η μηχανή χωρίς τον αναβάτη συνέχισε να κινείται για περίπου 70-100 μέτρα μετά το σημείο του ατυχήματος. Ο 33χρονος οδηγός, μετά την παροχή πρώτων βοηθειών στο Νοσοκομείο Βόλου, παραδόθηκε στην αστυνομία, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία, και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία για αύριο Τρίτη προκειμένου να απολογηθεί στον ανακριτή.

Βόλος τροχαίο: Πώς συνέβη το τραγικό ατύχημα

Ο 53χρονος παππούς και η γυναίκα του βρίσκονταν σε ένα εστιατόριο κοντά στην οδό Αντωνοπούλου. Μετά από λίγο έφτασαν η κόρη τους, ο γαμπρός και το μόλις 3 μηνών εγγονή τους. Ο παππούς, θέλοντας να βοηθήσει, διέσχισε τον δρόμο με το μωρό στην αγκαλιά χωρίς το καρότσι. Ο 53χρονος βρέθηκε παρασυρμένος από τη μηχανή στο οδόστρωμα και το μωρό, με αποτέλεσμα αυτό να τραυματιστεί σοβαρά στο κρανίο. Στο σημείο του ατυχήματος ήταν παρόντες και οι γονείς τους και η γιαγιά του παιδιού. Η γιαγιά πετάχτηκε στον δρόμο, πήρε το μωρό από το έδαφος και τους μετέφερε στο Νοσοκομείο Βόλου με ένα ταξί που σταμάτησε για να τους βοηθήσει. Η οικογένεια του βρέφους δέχεται περίθαλψη και ψυχολογική υποστήριξη από εξειδικευμένο προσωπικό του νοσοκομείου, ενώ ο παππούς έχει κατάγματα ριμπών λόγω του ατυχήματος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ