Βόλος τραγωδία: Ο οδηγός λέει ότι φταίει ο παππούς που έχασε τον έλεγχο της μηχανής

Βόλος τραγωδία: Ο οδηγός λέει ότι φταίει ο παππούς που έχασε τον έλεγχο της μηχανής

Ένα ανείπωτο σοκ έχει προκαλέσει στην πόλη του Βόλου και σε ολόκληρη τη χώρα η τραγωδία που συνέβη, όταν ένας 53χρονος παππούς παρασύρθηκε από τη μηχανή που οδηγούσε και κρατούσε στην αγκαλιά του την 4 μηνών εγγονή του, η οποία, δυστυχώς, έχασε τη ζωή της. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών να την σώσουν, η μικρή χαρά δεν επέζησε. Στο νοσοκομείο, οι σκηνές ήταν απερίγραπτα συγκλονιστικές καθώς μια στιγμή ευτυχίας για την οικογένεια εξελίχθηκε σε απόλυτο εφιάλτη.

Ο οδηγός λέει ότι ο παππούς πετάχτηκε και έκανε ελιγμούς, λέει αυτόπτης μάρτυρας

Ο 33χρονος οδηγός παρέδωσε χθες μία κατάθεση στον ανακριτή και του δόθηκε προθεσμία να απολογηθεί την Τρίτη. Σύμφωνα με τον τοπικό ιστότοπο “gegonota.news”, ο νεαρός οδηγός ισχυρίστηκε ότι έκανε ελιγμούς για να αποφύγει τον παππού, ο οποίος πετάχτηκε μπροστά του, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο της μηχανής, να ανατραπεί και να συγκρουστεί με ένα σταθμευμένο όχημα. Ωστόσο, σύμφωνα με την ΕΡΤ, υπάρχει ένας μάρτυρας που ανέφερε ότι είδε τον οδηγό να κάνει ελιγμούς πολύ πριν φτάσει στο μοιραίο σημείο του τροχαίου ατυχήματος. Επί του παρόντος, δεν έχουν γίνει γνωστά τα αποτελέσματα του αλκοολικού ελέγχου που υποβλήθηκε ο οδηγός.

Μετά την παράσυρση του παππού και του εγγονού του, ο οδηγός τραυματίστηκε και έμεινε στην άσφαλτο, ενώ η μηχανή, χωρίς τον αναβάτη της, συνέχισε να κινείται για μερικά μέτρα προτού σταματήσει. Ο 53χρονος παππούς και η σύζυγός του καθόντουσαν σε ένα εστιατόριο στην περιοχή Αντωνοπούλου. Λίγο αργότερα, έφτασαν η κόρη τους, ο γαμπρός τους και η μόλις 4 μηνών εγγονή. Ο παππούς, σκοπεύοντας να βοηθήσει, πήρε το μωρό από τον γαμπρό, χωρίς όμως να παίρνει και το καρότσι μαζί του. Κατά τη διάρκεια της διέλευσής τους από τον δρόμο, το μωρό παρασύρθηκε από την μηχανή.

Στον αιφνίδιο και τραγικό αυτό συμβάν, παριστάνταν επίσης οι γονείς του μωρού και η γιαγιά του, η οποία άρπαξε το παιδί και επιβιβάστηκε σε ένα ταξί που είχε σταματήσει για να δει τι είχε συμβεί, πηγαίνοντας στο νοσοκομείο.
Εκεί, οι προσπάθειες για να σώσουν το μωρό ήταν απεγνωσμένες, αλλά δυστυχώς ήταν καταδικασμένες να αποτύχουν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ