Βόλος: Προφυλακίστηκε ο 28χρονος που κρατούσε κλειδωμένη την 22χρονη σύζυγό του

Βόλος: Προφυλακίστηκε ο 28χρονος που κρατούσε κλειδωμένη την 22χρονη σύζυγό του

Ο 28χρονος που κατηγορείται για το ότι κατέχει φυλακισμένη στο σπίτι του την 22χρονη σύζυγό του στις Αλυκές Βόλου, οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Ανακριτή. Ο Ανακριτής αποφάσισε την προφυλάκισή του μέχρι τη δίκη του στο Κακουργιοδικείο της Λάρισας, που αναμένεται να γίνει μετά από περίπου δύο μήνες, σύμφωνα με τα gegonota.news. Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου δήλωσε πως το ζευγάρι ήταν αγαπημένο και ο 28χρονος παραδέχτηκε ότι χτύπησε την σύζυγό του μόνο μια φορά, ενώ δεν παραδέχτηκε ότι την είχε κλειδωμένη στο σπίτι, υποστηρίζοντας ότι είχε κλειδιά.

Αναφέρεται ότι το θύμα περιέγραψε το καθεστώς τρόμου στο οποίο ήταν υποχρεωμένη να ζει, αναφέροντας ότι, αν και οι πόρτες του σπιτιού δεν ήταν κλειδωμένες, εκείνη δεν είχε τη δυνατότητα να βγει ή να απευθυνθεί στην αστυνομία για να καταγγείλει τον σύζυγο της. Οι απειλές που δέχονταν από τον κατηγορούμενο και ο φόβος που της δημιούργησε των τελευταίων δύο χρόνων την εμπόδιζαν να κάνει οτιδήποτε.

Το χρονικό της υπόθεσης

Ο άνδρας κράτησε την 22χρονη και το παιδί της κλειδωμένους και πλήρως απομονωμένους στο σπίτι, με το παιδί να μην έχει επισκεφθεί ποτέ γιατρό. Η κοπέλα, που δεν είχε κανέναν δικό της ή γνωστό στην πόλη, παρέμεινε πλήρως αποκομμένη. Ο 28χρονος δεν την άφηνε να έρθει σε επαφή με οποιοδήποτε άλλο άνθρωπο και την εμπόδιζε ακόμα και να βγει στην αυλή του σπιτιού. Έτσι, κατόρθωσε να διατηρήσει την κοπέλα αιχμάλωτη, με το σπίτι τους να γίνεται μια φυλακή βασανιστηρίων. Ο ίδιος απείλει την κοπέλα ότι θα πάει στην Αλβανία για να σκοτώσει τους γονείς της αν αποκαλύψει τα όσα περνάει ή αν προσπαθήσει να δραπετεύσει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ