Τροχαίο Φλώρινα: Ανατριχιαστική τραγωδία με δύο νεκρούς – Ο 25χρονος διέφυγε με κλεμμένο αυτοκίνητο

Τροχαίο Φλώρινα: Ανατριχιαστική τραγωδία με δύο νεκρούς – Ο 25χρονος διέφυγε με κλεμμένο αυτοκίνητο

Σε μια εφιαλτική συντριβή μεταμορφώθηκε το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ένας 25χρονος και ένας 80χρονος, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους μετά από τροχαίο ατύχημα που συνέβη την Κυριακή (15/10) στη συμβολή των οδών Βογατσικού και Γρεβενών στη Φλώρινα. Το ατύχημα σημειώθηκε στις 06:00 το πρωί, όταν το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και συγκρούστηκε με το άγαλμα του Ρώσου στρατιώτη που βρίσκεται στην περιοχή.

Ο 25χρονος οδηγός και ο 80χρονος συνοδηγός ανασύρθηκαν από την πυροσβεστική υπηρεσία Φλώρινας χωρίς να έχουν αισθήσεις και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 25χρονος είχε κλέψει το όχημα από έναν γιατρό της περιοχής, που εκείνη την ώρα είχε πάει με τον 80χρονο να ψάλλουν σε έναν Ιερό Ναό. Όμως, καθώς ο 80χρονος δεν πρόλαβε να βγει από το όχημα, βρέθηκε στο αυτοκίνητο μαζί με τον οδηγό. Για να διαφύγει της σύλληψης, ο 25χρονος αναπτύχθηκε υπερβολική ταχύτητα και συγκρούστηκε με το άγαλμα, με αποτέλεσμα και οι δύο να χάσουν τη ζωή τους άμεσα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ