Τροχαίο ατύχημα στη Βούλα – Μαρτυρίες: “Έτρεχε τόσο γρήγορα που η μία κάμερα δεν το έπιασε”

Τροχαίο ατύχημα στη Βούλα – Μαρτυρίες: “Έτρεχε τόσο γρήγορα που η μία κάμερα δεν το έπιασε”

Το τροχαίο ατύχημα που συνέβη το βράδυ της Τρίτης στη Βούλα προκάλεσε σοκ στους κατοίκους της περιοχής. Μιλώντας για μια εκκωφαντική σύγκρουση, περιέγραψαν την κατάσταση σαν “βομβαρδισμό”, ενώ τοποθέτησαν την κατάσταση του τόπου ως “σαν να είχε πέσει ρουκέτα στην Ουκρανία”, με τα κομμάτια αυτοκινήτων και ανθρώπων στο οδόστρωμα. Το ατύχημα συνέβη όταν ένα αυτοκίνητο που οδηγούσαν τέσσερις 19χρονοι κινούνταν με ταχύτητα 180 χλμ./ώρα και κατέληξε με σφοδρότητα σε μαντρότοιχο, με αποτέλεσμα δύο νεκρούς και δύο βαριά τραυματίες.

Σοκαρουν οι μαρτυρίες κατοίκων

Οι κάτοικοι μίλησαν στην κάμερα για το τροχαίο, ενώ ένας επαγγελματίας οδηγός εξέφρασε την ανησυχία του για τον τρόπο που οδηγούν ορισμένοι στον συγκεκριμένο δρόμο, περιγράφοντας την ανατρίχιαστική τροχιά του ατυχήματος.

“Έτρεχε τόσο γρήγορα που η μία κάμερα δεν το έπιασε”

Ένας άλλος κάτοικος που είχε πρόσβαση σε βιντεοληπτικό υλικό περιέγραψε το θανατηφόρο τροχαίο, εκφράζοντας την ανησυχία του για την υψηλή ταχύτητα του οχήματος που προκάλεσε το ατύχημα, παρουσιάζοντας την ακατάσχετη τροχιά του οχήματος που δείχνει να μην μειώνει ταχύτητα κατά την πρόσκρουση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ένα άλλο τροχαίο ατύχημα στην Αθήνα εξέπληξε τους κατοίκους, με δύο θανάτους να σημειώνονται στην οδό Πατησίων τα ξημερώματα της Τετάρτης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ