Τι συμβαίνει με τον θάνατο της Σταυρούλας Γκουγκουλιά

Τι συμβαίνει με τον θάνατο της Σταυρούλας Γκουγκουλιά

Η σορός που εντοπίστηκε στον Πόρο αναγνωρίστηκε ως της αγνοούμενης Σταυρούλας Γκουγκουλιά, μετά από εξέταση DNA. Η 54χρονη αγνοείτο από το προηγούμενο καλοκαίρι, χωρίς να υπάρχει κανένα ίχνος της. Πρόσφατα ανακοινώθηκε η εύρεση μιας σορού στον Πόρο που ταίριαζε με την περιγραφή της Σταυρούλας, λίγες ημέρες πριν αναφερθεί η εξαφάνισή της.

Σύμφωνα με δημοσιεύσεις, τα κοσμήματα που φορούσε η γυναίκα συμφωνούν με αυτά που βρέθηκαν στη σορό. Παρόλα αυτά, κανείς δεν ενδιαφέρθηκε τότε για αυτό. Η εξέταση DNA επιβεβαίωσε την ταυτότητα της.

877955

Απόκλιση από εγκληματική ενέργεια

Από την ιατροδικαστική εξέταση στη σορό, η εγκληματική ενέργεια αποκλείεται, ενώ υπάρχουν υποψίες αυτοκτονίας. Η γυναίκα φαίνεται να έπεσε στον Φλοίσβο και η σορός ανακαλύφθηκε στον Πόρο. Περιμένουμε την επίσημη επιβεβαίωση της ταυτότητάς της από τις αρχές. Επίσης, ψηφιοποιήθηκε το DNA του πατέρα της για επαλήθευση.

Ανακάλυψη στην υπόθεση

Η συγκάτοικος αποκάλυψε στο STAR ότι πριν εξαφανιστεί, η Σταυρούλα είχε αφήσει ένα γράμμα. Στο γράμμα αυτό αναφέρεται στον πατέρα της και το κρατούσε. Μέχρι στιγμής, οι αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο αυτοκτονίας. Το πιθανότερο σενάριο είναι πνιγμός μετά από χρήση αντικαταθληπτικών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ