Θεσσαλονίκη: Μητέρα δύο παιδιών η 50χρονη που κατασπάραξαν τα σκυλιά

Θεσσαλονίκη: Μητέρα δύο παιδιών η 50χρονη που κατασπάραξαν τα σκυλιά

Σοκαρισμένη κοινότητα Νεοχωρούδας στη Θεσσαλονίκη από τον τραγικό θάνατο μιας 50χρονης μητέρας δύο παιδιών, η οποία υπέστη αδικαιολόγητη επίθεση από τρία σκυλιά στην αυλή του σπιτιού της. Τα σκυλιά δραπέτευσαν από την επίβλεψη του ιδιοκτήτη τους, εισέβαλαν στη γειτονική αυλή και επιτέθηκαν στην άτυχη γυναίκα ενώ αυτή βγήκε έξω για να πετάξει τα σκουπίδια. Η γυναίκα τραυματίστηκε θανάσιμα και έχασε τη ζωή της άμεσα. Παρά την άμεση κλήση ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ, η γυναίκα είχε ήδη αφήσει την τελευταία της πνοή.

Ο πρόεδρος της κοινότητας παρουσιάζει ακριβώς τι έγινε

Ο πρόεδρος της κοινότητας Νεοχωρούδας, Χρήστος Σαραμούρτσης, μιλώντας στο ThessToday, παρουσίασε λεπτομερώς την τραγωδία που συνέβη στην κοινότητα το μεσημέρι της Κυριακής. “Η 50χρονη καθάριζε τον κήπο της με μια ομάδα εργατών. Είχε αφήσει τις πύλες της αυλής ανοικτές για να διευκολύνει το έργο. Τα άγρια σκυλιά του γείτονά της, για άγνωστο λόγο, εισέβησαν στην αυλή και συνέβη το μοιραίο. Υποθέτουμε πως η ομάδα δεν ακούστηκε λόγω του γεγονότος ότι όλοι φορούσαν ακουστικά προστασίας για τα εργαλεία κήπου. Όταν την παρατήρησαν, ήταν ήδη αργά. Στη συνέχεια έφτασαν τρία ασθενοφόρα, ωστόσο η γυναίκα είχε ήδη εκλείψει,” αναφέρει κ. Σαραμούρτσης.

unnamed.jpg

«Δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά κάτι τέτοιο»

“Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι από αυτό που συνέβη. Δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά κάτι τέτοιο. Όλη η κοινότητα είναι σε κατάσταση σοκ. Ήταν μητέρα δύο παιδιών η άτυχη γυναίκα,” προσθέτει ο πρόεδρος της κοινότητας. “Δεν είχαμε κανένα παράπονο από κατοίκους για τα συγκεκριμένα σκυλιά ως προς την επιθετικότητά τους,” καταλήγει.

Σύμφωνα με πηγές, ο γείτονας της 50χρονης και ιδιοκτήτης των αγρίων σκυλιών έχει οδηγηθεί στο Α.Τ. Ωραιοκάστρου, ενώ είναι αυτή τη στιγμή υπό διαπραγμάτευση με τις αρχές για το αιματηρό συμβάν. Η υπόθεση βρίσκεται υπό εξέλιξη από την ΕΛ.ΑΣ..

Στιγμιότυπο οθόνης 4661

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ