Φρικτό εγκλημα στα Χανιά: Νέα στοιχεία και έρευνες

Φρικτό εγκλημα στα Χανιά: Νέα στοιχεία και έρευνες

Οι αρχές έχουν αναλάβει την εξιχνίαση του φρικτού εγκλήματος στα Χανιά, όπου ένα τεμαχισμένο πτώμα βρέθηκε σε σακούλες και κάδους απορριμάτων. Η υπόθεση ξεκίνησε όταν εργαζόμενοι σε ένα εργοστάσιο ανακύκλωσης ανακάλυψαν ένα ανθρώπινο κρανίο. Οι έρευνες έχουν εντοπίσει ένα σακούλι με αποδείξεις και άδεια μπουκάλια σπρέι που συνδέονται με την περιοχή του Ρεθύμνου, όπου πιθανότατα διαπράχθηκε το έγκλημα.

Οι πρώτες εκτιμήσεις υποδεικνύουν ότι η δολοφονία έχει γίνει πρόσφατα, πιθανότατα πριν 5-7 μέρες. Οι έρευνες επικεντρώνονται στην ινδική κοινότητα του Ρεθύμνου και σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες που απασχολούν προσωπικό από τρίτες χώρες. Είναι επίσης πιθανό ότι το θύμα δεν είχε νόμιμα έγγραφα στην Ελλάδα, γεγονός που δυσχεραίνει την εξιχνίαση.

Κατάσταση σοκ για τους εργαζομένους

Οι τρεις εργαζόμενοι που βρήκαν το αποκομμένο κεφάλι παραμένουν σε κατάσταση σοκ. Οι έρευνες συνεχίζονται για την εύρεση των υπολοίπων μερών του πτώματος, που μέχρι στιγμής δεν έχουν βρεθεί. Τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης αναμένεται να φέρουν στο φως περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο δράσης του δράστη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ