Συνέντευξη του Αλέξη Κούγια: Οι δύσκολες παιδικές του μέρες, η πάθηση για τα ακίνητα και η στιγμή που έδακρυσε

Συνέντευξη του Αλέξη Κούγια: Οι δύσκολες παιδικές του μέρες, η πάθηση για τα ακίνητα και η στιγμή που έδακρυσε

Ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας παραχώρησε συνέντευξη στο One Channel, αναφερόμενος ειλικρινά στα παιδικά του χρόνια. Αποκάλυψε πως λόγω της φτώχειας της οικογένειάς του, όταν μεγάλωσε και έγινε πλούσιος, αγόρασε σπίτια σε όλη την Ελλάδα, τα οποία όμως σχεδόν ποτέ δεν επισκέπτεται λόγω έλλειψης χρόνου. Αναφέρθηκε επίσης σε προσωπικά θέματα, όπως τη στιγμή που έκλαψε όταν έπρεπε να πει στα παιδιά του πως πλέον δεν θα κοιμούνται μαζί, καθώς και στο πάθος του για το ποδόσφαιρο και άλλα.

Ξεκινώντας από τα παιδικά του χρόνια, μίλησε για τη φτώχεια στην Πετρούπολη, όπου ο πατέρας του διατηρούσε χρωματοπωλείο και εκείνος από μικρή ηλικία έπρεπε να βοηθάει.

Αναφέρθηκε επίσης στη λατρεία του για το ποδόσφαιρο και στην αυστηρότητα του πατέρα του σχετικά με την προπόνηση και τη συμμετοχή του σε αθλητικές δραστηριότητες.

Η στιγμή που έκλαψε

Ανέφερε επίσης την στιγμή που έκλαψε όταν έπρεπε να πει στα παιδιά του πως πλέον δεν θα κοιμούνται μαζί και δεν θα ξυπνούν μαζί, λόγω του διαζυγίου του.

Το πάθος για τα ακίνητα

Αποκάλυψε ότι αγόρασε πολλά σπίτια σε όλη την Ελλάδα λόγω του κόμπλεξ που είχε ως παιδί που έζησε σε υπόγειο λόγω της φτώχειας της οικογένειάς του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ