Συγκλονιστική Ιστορία Σκιέρ από τη Βουλγαρία: Ο Πατέρας του 36χρονου Προκαλεί Συγκίνηση

Συγκλονιστική Ιστορία Σκιέρ από τη Βουλγαρία: Ο Πατέρας του 36χρονου Προκαλεί Συγκίνηση

Η απώλεια του 36χρονου σκιέρ από τη Φλώρινα, Κωνσταντίνου Μόμτση, που καταπλακώθηκε από χιονοστιβάδα στο χιονοδρομικό κέντρο του Μπόροβιτς στη Βουλγαρία, έχει προκαλέσει ανείπωτη θλίψη σε συγγενείς και φίλους. Ο πατέρας του Κωνσταντίνου Μόμτση μίλησε στο Star και στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», εκφράζοντας τη συγκίνησή του για τον χαμό του γιου του και εξέφρασε την ανησυχία του για τις συνθήκες που οδήγησαν στο δυστύχημα.

Ο άτυχος άνδρας ήταν λάτρης των ορειβατικών και των χειμερινών σπορ και είχε πραγματοποιήσει πολλά ταξίδια σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ο φίλος και συνοδοιπόρος του σε αυτό το ταξίδι αναφέρθηκε στον ΑΝΤ1, εκφράζοντας το σοκ του για τον τραγικό χαμό του 36χρονου, αναλύοντας τις συνθήκες του δυστυχήματος.

299436639 10160075748708805 1808974939219836707 n 1

Ο Κώστας είχε σχεδιάσει μόλις επέστρεφε από το Μπόροβετς να ξεκινούσε το όνειρό του

Ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Μόμτσης είχε σχεδιάσει να αφιερώσει τον εαυτό του στη δημιουργία μιας ορειβατικής σχολής στη Φλώρινα μόλις επέστρεφε από το ταξίδι του στη Βουλγαρία. Όμως, οι συνθήκες που οδήγησαν στο δυστύχημα αναδεικνύουν πιθανά σφάλματα και αδιαφορία για τις ασφαλείς διαδρομές. Σύμφωνα με πηγές, οι σκιέρ βρέθηκαν εκτός πίστας του χιονοδρομικού κέντρου χωρίς τον ειδικό πομποδέκτη για τις χιονοστιβάδες, που είναι υποχρεωτικός.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ