Στην Ελλάδα η ΕΛ.ΑΣ πραγματοποίησε 282 συλλήψεις και εντόπισε 5.232 παραβάσεις ΚΟΚ μέσω επιχειρήσεων ελέγχου αστυνομικών σε όλη τη χώρα

Στην Ελλάδα η ΕΛ.ΑΣ πραγματοποίησε 282 συλλήψεις και εντόπισε 5.232 παραβάσεις ΚΟΚ μέσω επιχειρήσεων ελέγχου αστυνομικών σε όλη τη χώρα

Η Ελληνική Αστυνομία πραγματοποίησε επίπονες αστυνομικές δράσεις σε όλη την χώρα με σκοπό την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και τη βελτίωση του επιπέδου ασφάλειας των πολιτών. Κατά τη διάρκεια αυτών των επιχειρήσεων ελέγχθηκαν συνολικά 21.609 άτομα και 16.181 οχήματα.

Αποτέλεσμα αυτών των επιχειρήσεων ήταν η προσαγωγή 733 ατόμων, η σύλληψη 282 ατόμων για διάφορα αδικήματα, η εντοπισμός 5.232 παραβάσεων Κ.Ο.Κ., η ακινητοποίηση 93 οχημάτων και η κατάσχεση 1 οχήματος.

Αστυνομικές επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν:

Στη Δυτική Αττική, όπου διενεργήθηκαν 901 έλεγχοι ατόμων, συνελήφθησαν 9 άτομα και βεβαιώθηκαν 88 παραβάσεις για Κ.Ο.Κ.

Στην περιοχή της Κηφισιάς, όπου διενεργήθηκαν 44 έλεγχοι ατόμων, προσήχθησαν 6 άτομα και βεβαιώθηκαν 32 παραβάσεις για Κ.Ο.Κ.

Στην περιοχή του Αγίου Νικολάου Χαλκίδας, όπου πραγματοποιήθηκαν 8 έλεγχοι ατόμων.

Επιπλέον, ειδικές αστυνομικές δράσεις πραγματοποιήθηκαν στη Δυτική Ελλάδα και ειδικότερα σε περιοχές της Αχαΐας, της Αιτωλίας, της Ακαρνανίας και της Ηλείας, με την επίδειξη αυξημένης εγκληματικότητας.

Σε περιοχές των Δήμων Κέρκυρας, Χίου και Λακωνίας ελέγχθηκαν 28 άτομα και εντοπίστηκε 1 παράβαση για περιβαλλοντική νομοθεσία σε περιοχή του Δήμου Ευρώτα.

Οι αστυνομικές επιχειρήσεις που έγιναν και πρόληψη της εγκληματικότητας θα συνεχίσουν με αμείωτη ένταση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ